ΖΥΓΟΣ

ΘΕΑ ΗΡΑ

48 HRA

Ερμηνεία στην Τράπουλα  :     Η κάρτα της ΗΡΑΣ   συμβολίζει  το  σεβασμό,  το θάρρος αλλά  και  τη πανουργία. Επίσης συμβολίζει  τη Προστασία στο  γάμο,  στο τοκετό  και στη μητρότητα. Έτσι αν συνδυαστεί με οποιοδήποτε χαρτί της οικογένειας θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι εξαιτίας της προστασίας της  Ήρας όλα τα γεγονότα που αφορούν την οικογενειακή ζωή θα έχουν επιτυχημένη έκβαση.

Η Ήρα ήταν η θεά του γάμου. Η Ήρα έχει τις ίδιες ιδιότητες που έχει και ο Δίας. Είναι δηλαδή η θηλυκιά μορφή του. Έτσι θεωρείται θεά των ουράνιων φαινομένων. Μόνο που αυτή έχει περισσότερη σχέση με τα νυχτερινά φαινόμενα του ουρανού. Είναι θεά που όλοι οι άλλοι θεοί τη σέβονται. Έχει έντονη προσωπικότητα και είναι η μόνη που μπορεί να αντιμετωπίσει το Δία,  άλλοτε με μεγαλείο και θάρρος και άλλοτε με γυναικεία πανουργία. Ο Δίας υπολογίζει πολύ το θυμό της και γενικά τις αντιδράσεις της.

Σε περίπτωση που συνδυαστεί με κάποια  από τις 16 κάρτες των πρωταγωνιστών – προσώπων,  δηλώνει το χαρακτήρα του ατόμου  δηλαδή το θαρραλέο αλλά και πανούργο,  τον πιστό σύζυγο,  την μητέρα ή την πεθερά. Επαγγελματικά αναφέρεται σε έναν άνθρωπο με μεγάλη θέση.

 Επίσης σ’ αυτή τη περίπτωση μπορεί να δηλώνει απλά το ζώδιό του (Ζυγός).

Η ίδια κάρτα με το νούμερο 10  δύναται να δηλώνει το χρόνο πραγματοποίησης ενός γεγονότος,  συνήθως στην οικογενειακή  ζωή  ή  το τυχερό αριθμό κάποιου

Δυνατά Σημεία

Γοητεία, σκέψη, ευφυΐα, συνομιλία, καλοί ακροατές, ειρηνιστές, αντιπαθούν την αναστάτωση, προτιμούν την αρμονία, τιμιότητα, ευαισθησία, επινοητικοί, προσαρμόσιμοι. Οι Ζυγοί είναι ρομαντικοί, γενναιόδωροι και στοργικοί, προτιμώντας τακτοποιημένα άνετα σπίτια. Οι Ζυγοί δεν είναι ούτε ζηλιάρηδες ούτε κτητικοί.

Αδυναμίες

Δεν είναι δυνατή η παροχή άμεσων απαντήσεων, είναι μισαλλόδοξοι, κακόκεφοι, , απρόσεκτοι στο σπίτι. Ζηλέυουν και δεν αντέχουν την απιστία από τους άλλους ωστόσο οι ίδιοι τείνουν προς στη συζυγική απιστία.

Επιλέξτε την ώρα και μέρα που επιθυμείτε και κλείστε ραντεβού μαζί μας για να σας ερμηνεύσουμε την Πυθία πύλη