ΑΙΓΩΚΕΡΟΣ

ΘΕΑ ΕΣΤΙΑ

51 ESTIA

Ερμηνεία στην Τράπουλα  :     Με την κάρτα της ΕΣΤΙΑΣ   υποδηλώνεται  η προστασία στην οικία σας και κατ’ επέκταση υποδηλώνει την πιστή και γερά δεμένη οικογένεια.

Ήταν η θεά της εστίας κάθε σπιτιού,  που στους αρχαίους λαούς είχε ιερό χαρακτήρα. Γιατί η εστία ήταν το κέντρο της οικογένειας,  εξυπηρετούσε τις καθημερινές ανάγκες και δεχόταν τις προσφορές της. Έγινε το σύμβολο της φιλοξενίας και του απαραβίαστου οικογενειακού ασύλου. Παρ’ όλο που οι αρχαίοι Έλληνες πίστευαν ότι η θεά εστία παρέμεινε σε όλη τη ζωή της παρθένα,  έγινε προστάτρια της οικογένειας,  της κατοικίας και της φιλοξενίας.

Σε περιπτώσεις που η κάρτα συνδυαστεί με την κάρτα της ΓΑΙΑΣ  τότε δηλώνει σίγουρη εγκυμοσύνη και προετοιμάζει την υποδοχή της νεογέννητης ζωής μέσα στην οικογένεια.

Σε περίπτωση που συνδυαστεί με κάποια  από τις 16 κάρτες των πρωταγωνιστών – προσώπων,  δηλώνει το χαρακτήρα του ατόμου δηλαδή  τον καλοσυνάτο και ευγενικό άνθρωπο  που εκφράζει το Ιερό Κέντρο του παντός,  τον πράο και δίκαιο οικογενειάρχη. Η κάρτα αυτή αναφέρεται κυρίως στην οικογενειακή ζωή  ενός ανθρώπου και εκφράζει την ευγένεια,  την αρμονική συμβίωση,  την ανθρώπινη αφιέρωση σε σκοπούς,  την Οικογένεια,  την Φροντίδα,  την Ασυλία,  την ελπίδα για συνέχιση των γενών. Επίσης σ’ αυτή τη περίπτωση μπορεί να δηλώνει απλά το ζώδιό του (Αιγόκερος). Η ίδια κάρτα με το νούμερο 12  δύναται να δηλώνει το χρόνο πραγματοποίησης ενός γεγονότος,  συνήθως στην οικογενειακή μας ζωή  ή  το τυχερό αριθμό κάποιου.

Τα χαρακτηριστικά αυτού του Ζωδίου είναι:

Δυνατά Σημεία

Ήρεμος, έξυπνος, πρακτικός, αποφασισμένος, έξυπνος, συγκεντρωμένος, φιλόδοξος, επίμονος. Διακρίνεται από ανοχή και αντοχή απο αυτοέλεγχο , σοφία, αποφασιστικότητα και δικαιοσύνη. Είναι ρεαλιστικός, εποικοδομητικός και διπλωματικός. Στο ρομαντισμό, οι Αιγόκεροι είναι αφοσιωμένοι, πιστοί και στοργικοί. Είναι άνθρωποι που αγαπούν την οικογέβεια και συχνά η ζωή τους περιστρέφεται γύρω από αυτήν.

Αδύνατα Σημεία

Εμφανίζονται κρύοι και μελαγχολικοί. Δεν ξεχνούν ποτέ τα προβλήματα, τους έτσι τείνουν να υποφέρουν από κατάθλιψη. Δεν μπορούν να επιτρέψουν στους ανθρώπους να πλησιάσουν πολύ κοντά τους. Μπορεί να βυθιστούν σε περιόδους σιωπής.

Επιλέξτε την ώρα και μέρα που επιθυμείτε και κλείστε ραντεβού μαζί μας για να σας ερμηνεύσουμε την Πυθία πύλη