ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΘΕΟΣ ΑΡΗΣ

42 ares

Ερμηνεία στην Τράπουλα  :     Με την κάρτα του ΑΡΗ υποδηλώνεται το αχαλίνωτο πάθος,  η τολμηρότητα,  η ανδρεία,  η  επιθετικότητα,  οι βίαιες νικηφόρες συγκρούσεις. Ο θεός Άρης θα σας χαρίσει την ανδρεία για να αντεπεξέλθετε στις δυσκολίες της ζωής. Θα σας κάνει τόσο τολμηρούς ώστε να μπορέσετε μόνοι σας να χαράξετε το παρελθόν,  το παρόν και το μέλλον σας.

Ο Άρης είναι ο θεός της ανδρείας και όλοι οι πολεμιστές προσπαθούν να φανούν ανδρείοι τόσο στο πεδίο της μάχης όσο και έξω από αυτό.”. Ο Άρης ήταν παθιασμένος σε όλες του τις εκδηλώσεις,  ακόμα και στον έρωτα. Εξάλλου είναι ο μοναδικός θεός που μπόρεσε να προκαλέσει το πάθος στη θεάτου έρωτα την Αφροδίτη.

 Η κάρτα αυτή ανατρέπει οποιοδήποτε αρνητικό αποτέλεσμα ή ενισχύει το θετικό αν συνδυαστεί κατά το ρίξιμο με κάρτες του Ελληνικού Αλφαβήτου.

Σε περίπτωση που συνδυαστεί με κάποια  από τις 16 κάρτες των πρωταγωνιστών – προσώπων,  δηλώνει το χαρακτήρα του ατόμου δηλαδή πως πρόκειται για έναν άνθρωπο   γενναίο,  ανδρείο,  τολμηρό,  παθιασμένο,  επιθετικό,  εκδηλωτικό καθώς προστατεύεται από το Θεό Άρη.

Επίσης σ’ αυτή τη περίπτωση μπορεί να δηλώνει απλά το ζώδιό του (Σκορπιός).

Η ίδια κάρτα με το νούμερο 3   δύναται να δηλώνει το χρόνο πραγματοποίησης ενός γεγονότος ,  το τυχερό αριθμό κάποιου.

Δυνατά Σημεία

Υπνωτική προσωπικότητα, μαγνητική γοητεία, ισχυρές απόψεις, αποφασιστικότητα, ισχυρή θέληση, Επινοητικός, ενέργεια, αξιοπρέπεια, θάρρος, επιμονή, αποφασιστικός, δημιουργικός, γενναιόδωρος, ειλικρινής.

Αδυναμίες

Πολυπλοκότητα (Κομπλεξ), σκληρή, υπερβολική κριτική για τους άλλους, χωρίς συμβιβασμούς, εγωιστικοί, σαρκαστικοί, μυστικοπαθείς. Στο ρομαντισμό, οι σχέσεις τείνουν να είναι θυελλώδεις, ο Σκορπιός μπορεί να δείξει ζήλια και κτητικότητα. Χρειάζονται συνεχή διαβεβαίωση.

Επιλέξτε την ώρα και μέρα που επιθυμείτε και κλείστε ραντεβού μαζί μας για να σας ερμηνεύσουμε την Πυθία πύλη