ΔΙΔΥΜΟΙ

ΘΕΟΣ ΕΡΜΗΣ

46 hermes

Ερμηνεία στην Τράπουλα  :     Με την κάρτα του ΕΡΜΗ υποδηλώνεται  η προστασία στο εμπόριο,  στις επιστήμες, στον αθλητισμό,  στην επικοινωνία. Επίσης η απόδοση κέρδους ή φήμης. Σε περιπτώσεις που η κάρτα πέσει σε συνδυασμό με αρρώστια ή και θάνατο μπορεί  η κάρτα του ΕΡΜΗ μπορεί να φέρει την ανατροπή και να δηλώνει προστασία σε ασθενείς,  γιατρειά.

Οι εξωτερικές επιρροές του σχετίζονται με σχολεία και γενικότερα με τόπους όπου λαμβάνει χώρα διδασκαλία και μάθηση,  τα επιστημονικά ιδρύματα,  τα τυπογραφεία,  τους εκδοτικούς οίκους,  τους συγγραφείς,  εκδότες,  ομιλητές,  δασκάλους,  καθηγητές,  ανθρώπους της επιστήμης,  στοχαστές,  δικηγόρους,  βιβλιοπώλες,  βιβλία,  ταχυδρομεία και τους διαμεσολαβητές.

Σχετίζεται με τους εμπόρους και στο βαθμό που απαιτείται κάποια δεξιοτεχνία και εξυπνάδα επίσης έχει σχέση με έμπειρους τεχνίτες και τεχνουργούς. Σχετίζεται με τη σκέψη,  την κατανόηση,  τη λογική και γενικά με το νου. Με την εξυπνάδα,  την επιδεξιότητα,  την πονηριά,  την ευγλωττία και τη μνήμη.

 Η κάρτα αυτή ανατρέπει οποιοδήποτε αρνητικό αποτέλεσμα ή ενισχύει το θετικό αν συνδυαστεί κατά το ρίξιμο με κάρτες του Ελληνικού Αλφαβήτου.

 Όταν η κάρτα του Ερμή συνδυαστεί μαζί με αυτή του Ήφαιστου τότε προβλέπεται δουλειά για έναν άνεργο ή νέα δουλειά για κάποιον επιχειρηματία.

Σε περίπτωση που συνδυαστεί με κάποια  από τις 16 κάρτες των πρωταγωνιστών – προσώπων,  δηλώνει το χαρακτήρα του ατόμου δηλαδή τον λογικό, επιδέξιο,  εύγλωττο άνθρωπο,  ένα άτομο ικανό να βγάλει χρήματα,  έναν καλό επιστήμονα. Η κάρτα αυτή αναφέρεται κυρίως στον επαγγελματικό τομέα ενός ανθρώπου και έτσι μπορούμε να υποθέσουμε ότι μιλάμε για έναν επιτυχημένο επιχειρηματία,  επιστήμονα,  αθλητή,  καλλιτέχνη ή και θεραπευτή. Επίσης σ’ αυτή τη περίπτωση μπορεί να δηλώνει απλά το ζώδιό του (Δίδυμοι).

Η ίδια κάρτα με το νούμερο 4  δύναται να δηλώνει το χρόνο πραγματοποίησης ενός γεγονότος,  συνήθως μιας συνεργασίας ή  το τυχερό αριθμό κάποιου.

ΔΙΔΥΜΟΙ THE TWINS (Θετικό σπίτι του Ερμή)

Δυνατά Σημεία

Ικανοί για εξαιρετικά επιτεύγματα, μπορούν να συνδυάσουν το ιδανικό με το πρακτικό, έξυπνοι, υψηλά μυαλά, διαίσθηση, εφευρετικοί, ευφάνταστοι, ιδανικά με πρακτικότητα, ασφάλεια του νου


Αδυναμίες Βιασύνη, ευθραυστότητα, παρορμητικότητα, παραπλανητικοί, απρόβλεπτοι, υλιστικοί, δεν τους αρέσει να είναι δεμένοι, ανυπόμονοι, ανικανοποίητοι καθώς πάντα θα αισθάνονται ότι έχουν μια νέα αποστολή να εκπληρώσουν.

Επιλέξτε την ώρα και μέρα που επιθυμείτε και κλείστε ραντεβού μαζί μας για να σας ερμηνεύσουμε την Πυθία πύλη