ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΘΕΑ ΑΡΤΕΜΙΣ

43 ARTEMIS

Ερμηνεία στην Τράπουλα  :     Με την κάρτα της ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ υποδηλώνεται η τολμηρότητα,  η αγάπη για τη φύση και τα ζώα,  η  προστασία στα παιδιά. Ο θεά Άρτεμις  θα σας χαρίσει την τόλμη και την υπομονή  για να αντεπεξέλθετε στους επαγγελματικούς σας στόχους.

Από τις πρώτες κιόλας ώρες της γέννησής της η Άρτεμις παίρνει πρωτοβουλίες. Είναι η πανέμορφη και πανέξυπνη Θεά που  είχε από πολύ νωρίς κερδίσει την εκτίμηση των άλλων θεών.Ο Δίας τη θαύμαζε για την επιμονή της και την ευστροφία της .Πιστή και σταθερή σ’ ό, τι ζητούσε και τη δέσμευε,  η παρθενική θεά δε σπίλωσε ποτέ ούτε το ήθος της,  ούτε και το χαρακτήρα της.

 Η κάρτα αυτή ανατρέπει οποιοδήποτε αρνητικό αποτέλεσμα ή ενισχύει το θετικό αν συνδυαστεί κατά το ρίξιμο με κάρτες του Ελληνικού Αλφαβήτου.

Σε περίπτωση που συνδυαστεί με κάποια  από τις 16 κάρτες των πρωταγωνιστών – προσώπων,  δηλώνει το χαρακτήρα του ατόμου δηλαδή τον τολμηρό  άνθρωπο που είναι προσηλωμένος στους επαγγελματικούς του  στόχους και δεν επιθυμεί την οικογένεια. Ένα άτομο που αγαπά τη φύση και τα ζώα και που του αρέσει να προστατεύει τους άλλους αλλά δύσκολα συγχωρεί τα σοβαρά λάθη. Επίσης συμβολίζει τον αγνό άνθρωπο στην ψυχή και στο σώμα που αδιαφορεί για τις χαρές του έρωτα και του γάμου.

Επίσης σ’ αυτή τη περίπτωση μπορεί να δηλώνει απλά το ζώδιό του (Καρκίνο).

Η ίδια κάρτα με το νούμερο 2   δύναται να δηλώνει το χρόνο πραγματοποίησης ενός γεγονότος ,  το τυχερό αριθμό κάποιου.

Δυνατά σημεία

Οι Καρκίνοι είναι ρομαντικοί, ευφάνταστοι, έξυπνοι, προικισμένοι με αισθητηριακή αντίληψη, ρεαλιστές, λογικοί, διαισθητικοί, συμπαθητικοί, γνήσια μνήμη, χιούμορ, συνομιλία. Αγαπόυν τα παιδιά και είναι ιδιαίτερα προστατευτικοί με αυτά.

Αδυναμίες

Μυστικοπαθείς, τείνουν να επωμίζονται τα προβλήματα των άλλων ανθρώπων, γενναίοι, επικριτικοί, ανασφαλείς, κλείνονται στον εαυτό τους, πιθανότατα να υποφέρουν από κατάθλιψη. Στις σχέσεις τους οι καρκίνοι τείνουν να μένουν στο σπίτι – στοργικοί και πιστοί στις οικογένειές τους, όταν αποφασίσουν να δεσμευτούν με γάμο , αλλά χρειάζονται χρόνο και χώρο για τον εαυτό τους.

Επιλέξτε την ώρα και μέρα που επιθυμείτε και κλείστε ραντεβού μαζί μας για να σας ερμηνεύσουμε την Πυθία πύλη