Καστανή Γυναίκα

Συγκεντρωθείτε στην ερώτηση που κάνατε, αρχίστε να ανακατεύετε την τράπουλα και όταν είστε έτοιμοι σταματήστε και πατήστε το ανοιγμα όλων των φύλλων και διαβάστε όλες τις ερμηνείες μαζί. ή πίέζοντας πάνω σε κάθε ένα φύλλο διαβάζετε την ερμηνεία του ξεχωριστά από τα άλλα .

38 Tawny woman

Η κάρτα της Πυθίας –Πύλης με τον όρο ΤΑΜΕΙΟΝ και τη Παράσταση «Το ταμείο της Δήλου» προμηνύει πως θ’ αποκτήσουμε πλούτο ή τόσα χρήματα ώστε να έχουμε μια άνετη ζωή.

Η κάρτα της Πυθίας –Πύλης με τον όρο ΤΑΜΕΙΟΝ και την παράσταση «Εισφορές στο ταμείο της Δήλου» προμηνύει πως θα φύγουν χρήματα από τα χέρια μας, όμως αν συνδυαστεί με θετικά χαρτιά αλλάζει και σημαίνει ότι θα πάρουμε μέρος των χρημάτων που μας οφείλουν.

η ΓΑΙΑ ΜΕ υπότιτλο «Η μητέρα της Φύσης» ερμηνεύεται ως γονιμότητα. Η γονιμότητα αυτή μπορεί να αφορά όλους τους τομείς της ζωής, διότι η θεά ΓΑΙΑ προστάτευε όλη την γήινη φύση.

Η όψη της κάρτας από την οποία λείπει η προστασία της θεάς ΓΑΙΑΣ και φέρει τον υπότιτλο «Άγονη Φύση» δεν μπορεί παρά να ερμηνευτεί ως στειρότητα, άγονη συνεργασία ή και άγονη σχέση, αρνητικό αποτέλεσμα

Η κάρτα της Πυθίας –Πύλης ΛΟΓΟΣ με την Παράσταση «Η αξία του διαλόγου –Ασπασία & Περικλής » υποδηλώνει: την αποδοτική συζήτηση, τα καλόβουλα λόγια, τη πρόταση γάμου, τη πρόταση συνεργασίας. Υποδηλώνει κάθε καλό, ουσιαστικό και αποδοτικό λόγο που προέρχεται από τη θεία φώτιση (νου). Προφητεύει ένα διάλογο που θα έχει θετικά αποτελέσματα για τη ζωή μας.

Η κάρτα της Πυθίας –Πύλης ΛΟΓΟΣ με την παράσταση «Ψευδείς λόγοι –Το μήλο της Έριδος» προμηνύει τσακωμό, φιλονικία, λογομαχία ή το άκουσμα κάποιων κακόβουλων λόγων (κουτσομπολιών) που σκοπό έχουν να μας εκνευρίσουν.

Η κάρτα της Πυθίας –Πύλης ΟΦΙΣ με την παράσταση «Ο Ηρακλής νικά τη Λερναία Ύδρα» προμηνύει την ήττα του εχθρού, εμείς τελικά θα υπερνικήσουμε οποιαδήποτε εμπόδια μας βάλει ο εχθρός μας και θα βγούμε νικητές.

Η κάρτα της Πυθίας –Πύλης ΟΦΙΣ με την Παράσταση «Λερναία Ύδρα» προειδοποιεί για έναν εχθρό, έναν ύπουλο εχθρό ο οποίος μπορεί να μη μας γίνει άμεσα αντιληπτός, καθώς έχει πολλά κεφάλια δηλαδή μπορεί να μας παρουσιαστεί με διαφορετικό πρόσωπο. Μας βάζει εμπόδια σε κάποιο συγκεκριμένο θέμα που θα καθυστερήσουν την περάτωσή του.

Μια Μελαχροινή Νεαρή Γυναίκα

Μια Μελαχροινή Νεαρή Γυναίκα

Ανακατέψτε / Shuffle
Ανοιξτε τα χαρτια/ Turn over

Επιλέξτε την ώρα και μέρα που επιθυμείτε και κλείστε ραντεβού μαζί μας για να σας ερμηνεύσουμε την Πυθία πύλη