Καστανός Άνδρας

Συγκεντρωθείτε στην ερώτηση που κάνατε, αρχίστε να ανακατεύετε την τράπουλα και όταν είστε έτοιμοι σταματήστε και πατήστε το ανοιγμα όλων των φύλλων και διαβάστε όλες τις ερμηνείες μαζί. ή πίέζοντας πάνω σε κάθε ένα φύλλο διαβάζετε την ερμηνεία του ξεχωριστά από τα άλλα .

37 Tawny Man

Η κάρτα της Πυθίας –Πύλης με τον όρο ΧΑΡΩΝ και την Παράσταση «Χάρων», προμηνύει το θάνατο κάποιου προσώπου, ή πως κάτι τελειώνει κάποια υπόθεση φτανει στο τέλος της

Η κάρτα της Πυθίας –Πύλης με τον όρο ΧΑΡΩΝ και την Παράσταση «Χάρων και Ηρακλής» υποδηλώνεται η είδηση μιας βαριάς αρρώστιας ή μεταφορικά μιας αρρωστημένης κατάστασης, που τελικά θα έχει αίσια έκβαση.

H κάρτα της Πυθίας- Πύλης «Ο θεός Έρως», δηλώνει το κεραυνοβόλο έρωτα του οποίου το αποτέλεσμα δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί από τη μοίρα. Υπάρχει δηλαδή η πιθανότητα τα βέλη του Έρωτα να πλήξουν μόνο τον ένα από τους δύο ανθρώπους (μονόπλευρος έρωτας).

H κάρτα της Πυθίας- Πύλης «Έρως και Ψυχή» προβλέπει ένα δυνατό αμοιβαίο έρωτα που θα αντέξει σε όλες τις πιθανές δυσκολίες, θα ξεπεράσει όλα τα πιθανά εμπόδια διότι ο ενδιαφερόμενος θα έχει βρει την πραγματική αγάπη δηλαδή την «αδελφή ψυχή του».

Η κάρτα της Πυθίας- Πύλης ΙΕΡΕΙΑ με την Παράσταση 1 «Η Πυθία » μπορεί να υποδηλώνει
1. Εχεις προστασία από το Θεό
2. Να ακολουθείς το ένστικτό σου,
3. Να ακούσεις με προσοχή τις συμβουλές ενός «φωτισμένου» προσώπου. 4. 4. Ένα μυστικό που θα φανερωθεί
5. Προστασία από γλωσσοφαγιά.

Η κάρτα της Πυθίας- Πύλης ΙΕΡΕΙΑ με την Παράσταση 2 «Η ιέρεια Κασσάνδρα» υποδηλώνει ότι δεν έχεις εμπιστοσύνη στο ένστικτό σου, ότι εθελοτυφλείς και λειτουργείς βιαστικά χωρίς να συμβουλεύεσαι την εσωτερική φωνή του ασυνειδήτου. Προσοχή, λοιπόν διότι παρόλο που η αλήθεια σας αποκαλύπτεται μέσω προαίσθησης, ονείρων, συμβουλών ή προφητειών δεν ακολουθείτε το σωστό δρόμο και το γεγονός αυτό μπορεί να φέρει αρνητικά αποτελέσματα στη ζωή σας. Σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να ερμηνευτεί ως γλωσσοφαγιά.

Η κάρτα της Πυθίας –Πύλης ΚΑΛΟΣ με την Παράσταση «Η Καλλιστώ » υποδηλώνει ένα άτομο με εξωτερική και εσωτερική ομορφιά.

Η κάρτα της Πυθίας –Πύλης ΚΑΚΟΣ με την παράσταση «Ο Κάκος» υποδηλώνει ένα άτομο άσχημο και ανήθικο.

Μια ξανθιά νεαρή κοπέλα

Μια ξανθιά νεαρή κοπέλα

Ανακατέψτε / Shuffle
Ανοιξτε τα χαρτια/ Turn over

Επιλέξτε την ώρα και μέρα που επιθυμείτε και κλείστε ραντεβού μαζί μας για να σας ερμηνεύσουμε την Πυθία πύλη