Καστανός Άνδρας

Συγκεντρωθείτε στην ερώτηση που κάνατε, αρχίστε να ανακατεύετε την τράπουλα και όταν είστε έτοιμοι σταματήστε και πατήστε το ανοιγμα όλων των φύλλων και διαβάστε όλες τις ερμηνείες μαζί. ή πίέζοντας πάνω σε κάθε ένα φύλλο διαβάζετε την ερμηνεία του ξεχωριστά από τα άλλα .

37 Tawny Man
6 ZEYGOS

Η κάρτα της Πυθίας- Πύλης ΖΕΥΓΟΣ με την Παράσταση «Φιλήμων και Βαυκις», υποδηλώνει ένα αγαπημένο ταιριαστό ζευγάρι.

Η κάρτα της Πυθίας- Πύλης με την παράσταση «Ορφέας και Ευρυδίκη» υποδηλώνει ένα χωρισμό ο οποίος θα υλοποιηθεί είτε εκούσια είτε ακούσια και θα κρατήσει για πάντα. Ακόμα και αν γίνουν προσπάθειες επανένωσης ο χωρισμός είναι προδιαγεγραμμένος και στις περισσότερες περιπτώσεις αναπόφευκτος

26 BLONDE WOMAN

Μια ξανθιά Γυναίκα

Μια ξανθιά Γυναίκα

10 KALOS

Η κάρτα της Πυθίας –Πύλης ΚΑΛΟΣ με την Παράσταση «Η Καλλιστώ » υποδηλώνει ένα άτομο με εξωτερική και εσωτερική ομορφιά.

Η κάρτα της Πυθίας –Πύλης ΚΑΚΟΣ με την παράσταση «Ο Κάκος» υποδηλώνει ένα άτομο άσχημο και ανήθικο.

11 LOGOS

Η κάρτα της Πυθίας –Πύλης ΛΟΓΟΣ με την Παράσταση «Η αξία του διαλόγου –Ασπασία & Περικλής » υποδηλώνει: την αποδοτική συζήτηση, τα καλόβουλα λόγια, τη πρόταση γάμου, τη πρόταση συνεργασίας. Υποδηλώνει κάθε καλό, ουσιαστικό και αποδοτικό λόγο που προέρχεται από τη θεία φώτιση (νου). Προφητεύει ένα διάλογο που θα έχει θετικά αποτελέσματα για τη ζωή μας.

Η κάρτα της Πυθίας –Πύλης ΛΟΓΟΣ με την παράσταση «Ψευδείς λόγοι –Το μήλο της Έριδος» προμηνύει τσακωμό, φιλονικία, λογομαχία ή το άκουσμα κάποιων κακόβουλων λόγων (κουτσομπολιών) που σκοπό έχουν να μας εκνευρίσουν.

9 IEREIA

Η κάρτα της Πυθίας- Πύλης ΙΕΡΕΙΑ με την Παράσταση 1 «Η Πυθία » μπορεί να υποδηλώνει
1. Εχεις προστασία από το Θεό
2. Να ακολουθείς το ένστικτό σου,
3. Να ακούσεις με προσοχή τις συμβουλές ενός «φωτισμένου» προσώπου. 4. 4. Ένα μυστικό που θα φανερωθεί
5. Προστασία από γλωσσοφαγιά.

Η κάρτα της Πυθίας- Πύλης ΙΕΡΕΙΑ με την Παράσταση 2 «Η ιέρεια Κασσάνδρα» υποδηλώνει ότι δεν έχεις εμπιστοσύνη στο ένστικτό σου, ότι εθελοτυφλείς και λειτουργείς βιαστικά χωρίς να συμβουλεύεσαι την εσωτερική φωνή του ασυνειδήτου. Προσοχή, λοιπόν διότι παρόλο που η αλήθεια σας αποκαλύπτεται μέσω προαίσθησης, ονείρων, συμβουλών ή προφητειών δεν ακολουθείτε το σωστό δρόμο και το γεγονός αυτό μπορεί να φέρει αρνητικά αποτελέσματα στη ζωή σας. Σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να ερμηνευτεί ως γλωσσοφαγιά.

Ανακατέψτε / Shuffle
Ανοιξτε τα χαρτια/ Turn over

Επιλέξτε την ώρα και μέρα που επιθυμείτε και κλείστε ραντεβού μαζί μας για να σας ερμηνεύσουμε την Πυθία πύλη