Καστανός νέος άνδρας

Συγκεντρωθείτε στην ερώτηση που κάνατε, αρχίστε να ανακατεύετε την τράπουλα και όταν είστε έτοιμοι σταματήστε και πατήστε το ανοιγμα όλων των φύλλων και διαβάστε όλες τις ερμηνείες μαζί. ή πίέζοντας πάνω σε κάθε ένα φύλλο διαβάζετε την ερμηνεία του ξεχωριστά από τα άλλα .

39 Tawny Young Man
24 ORA

Η κάρτα της Πυθίας –Πύλης με τον όρο ΩΡΑ και τη Παράσταση «Κλωθώ», μας προσδιορίζει χρονικά την εξέλιξη ενός γεγονότος το οποίο αναφέρεται σε πολύ κοντινό χρόνο.

Η κάρτα της Πυθίας –Πύλης με τον όρο ΩΡΑ και τη Παράσταση «Λάχεσις» προσδιορίζει την εξέλιξη ενός γεγονότος σε μελλοντικό – μεταγενέστερο χρόνο.

8 THEATER

Η κάρτα της Πυθίας- Πύλης ΘΕΑΤΡΟ με την Παράσταση «Το Θέατρο στην Αρχαία Ελλάδα » υποδηλώνει : τη καλλιτεχνική επιτυχία, το στερέωμα, τη φήμη, ή ακόμα μια σπουδαία συνάντηση ή και την έξοδο για διασκέδαση.

Η κάρτα της Πυθίαςμε την παράσταση «Προσωπείο» υποδηλώνει το γεγονός ότι τρέφουμε ψεύτικες ελπίδες για κάτι ή ίσως και μια συνάντηση που θα αναβληθεί και δεν θα γίνει ή δειχνει την υποκρισία κάποιου.

4DORON

Η κάρτα ΔΩΡΟΝ και τον υπότιτλο «Τα δώρα του Προμηθέα» συμβολίζει ανταμοιβή, τα πλούτη ή ακόμα πιο απλά ότι θα λάβουμε ένα σημαντικό δώρο από κάποιον (τόσο σημαντικό για εμάς όπως ακριβώς ήταν τα δώρα του Προμηθέα για την ανθρωπότητα), κέρδος από τύχη.

Η κάρτα με τον τίτλο ΔΩΡΟ και τον υπότιτλο «Το κουτί της Πανδώρας» συμβολίζει τη στεναχώρια που θα μας δώσει κάποιος τρίτος «ΔΩΡΟΝ ΑΔΩΡΟΝ», τις δυσκολίες και τα εμπόδια που θα αντιμετωπίσουμε εξαιτίας ενός άλλου ανθρώπου

39 Tawny Young Man

Ένας Καστανός νεαρός Ανδρας

Ένας Καστανός νεαρός Ανδρας

28BLONDE YOUNG WOMAN

Μια ξανθιά νεαρή κοπέλα

Μια ξανθιά νεαρή κοπέλα

Ανακατέψτε / Shuffle
Ανοιξτε τα χαρτια/ Turn over

Επιλέξτε την ώρα και μέρα που επιθυμείτε και κλείστε ραντεβού μαζί μας για να σας ερμηνεύσουμε την Πυθία πύλη