ΛΕΩΝ

ΘΕΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ

41 Apollon

Ερμηνεία στην Τράπουλα  :     Με την κάρτα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ υποδηλώνεται η νέα συνειδητότητα,  η νέα πορεία της ζωής,  η ισορροπία,  η αρμονία,  η ευδαιμονία,  η ευτυχία,  η αναγέννηση,  η επαναθεμελίωση υπαρκτών αξιών,  η θετική έκβαση των καταστάσεων μέσω της φώτισης της ψυχής  που χαρίζει στον άνθρωπο ο Θεός Απόλλων.

Οι ιδιότητες που παραδοσιακά δίνονται στον Απόλλωνα είναι τέσσερις “η μουσική, η μαντεία, η ιατρική και η τέχνη της τοξοβολίας” . O Απόλλων θεωρείται  ο θεός της συνείδησης! Ο γνωστικός αυτός ρυθμιστής των πράξεων του ανθρώπου,  σε κάθε ζωή και ύπαρξη που θα αναζητήσει την αλήθεια και το νόημα της. Συνυφασμένος με  ΦΩΣ και έκδηλη ΑΡΜΟΝΙΑ, ΣΘΕΝΟΣ, ΣΥΜΜΕΤΡΙΑ, ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ.
ΤΟ ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ είναι το ισχυρότερο Απολλώνιο όπλο

Η κάρτα αυτή ανατρέπει οποιοδήποτε αρνητικό αποτέλεσμα ή ενισχύει το θετικό αν συνδυαστεί κατά το ρίξιμο με κάρτες του Ελληνικού Αλφαβήτου.

Σε περίπτωση που συνδυαστεί με κάποια  από τις 16 κάρτες των πρωταγωνιστών – προσώπων,  δηλώνει το χαρακτήρα του ατόμου δηλαδή πως πρόκειται για έναν άνθρωπο   διανοούμενο,  πεφωτισμένο,   άνθρωπο της Γνώσης,  άνθρωπο με μεταφυσικές ανησυχίες, καθώς προστατεύεται από το Θεό Απόλλωνα.

Επίσης σ’ αυτή τη περίπτωση μπορεί να δηλώνει απλά το ζώδιό του (Λέων).

Η ίδια κάρτα με το νούμερο 1   δύναται να δηλώνει το χρόνο πραγματοποίησης ενός γεγονότος ,  το τυχερό αριθμό κάποιου ή την κατάκτηση της πρωτιάς.

Δυνατά Σημεία

Διακρίνεται από ζεστασιά, φιλικότητα, ηγεσία και πρωτοποριακό πνεύμα. Είναι γενναιόδωρος, ειλικρινής, συμπαθητικός, με οργανωτικές δεξιότητες αλλά και συμπόνια.

Αδυναμίες

Εγωιστές, φόβος απόρριψης, χρειάζονται αυτοεκτίμηση. Στις Σχέσεις , ο Λέων είναι πιστός, αλλά απαιτεί έναν σύντροφο που να δείχνει ενδιαφέρον για τις φιλοδοξίες του και που θα του παρέχει υποστήριξη και ενθάρρυνση.

Επιλέξτε την ώρα και μέρα που επιθυμείτε και κλείστε ραντεβού μαζί μας για να σας ερμηνεύσουμε την Πυθία πύλη