Αριθμός 2

2 με 1
Θα αποκτήσετε μια ισορροπημένη σχέση. Πρέπει όμως αυτός (ή αυτή) που έχει τον αριθμό ένα να μπορεί να καταλαβαίνει το ταίρι του με τον αριθμό δύο και να μην λειτουργεί εγωιστικά. Αν καταφέρει  ό 1 να αφήσει τον έλεγχο στον 2, τότε η σχέση θα έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

2 με 2 
Μία σχέση πρόκληση για γερά νεύρα και έντονες στιγμές. Από φυσικού τους είναι και οι δύο πολύ ευαίσθητοι, συναισθηματικοί και αρκετά ασταθείς . Χρειάζονται κάποιον που να είναι πιο σταθερός και πιο λογικός για να μπορούν να βρουν ισορροπία στην σχέση. Ο συνδυασμός λοιπόν είναι πιθανόν να φέρει εντάσεις, νεύρα, αίσθηση ανικανοποίητου και γενικότερα δεν είναι και ο καλυτερος συνδυασμούς για μια σχέση ήρεμη και με διάρκεια.Συμπέρασμα ένωση και χωρισμός με θυελώδη σχέση.

2 με 3 
Ένα καλό μείγμα αριθμών που μπορεί να φέρει ευτυχία και μια σχέση ήρεμη και με διάρκεια στους ανθρώπους αυτούς. Το ταίρι με τον αριθμό 2, είτε είναι άνδρας είτε γυναίκα, είναι ιδιαίτερα συναισθηματικό και προστατευτικό άτομο και δίνει το ψυχικό υλικό στην σχέση. Το ταίρι με τον αριθμό 3 είναι αυτό που θα υλοποιήσει και θα εξελίξει την σχέση μέσα από τα δημιουργική του φύση δημιουργώντας ένα ζεστό περιβάλλον για την σχέση και ενισχύοντας την κοινωνικότητα και του συντρόφου 2.

2 με 4 
Προμηνύει δημιουργικές σχέσεις και συνεργασίες κυρίως επαγγελματικές. Όταν η σχέση όμως είναι συναισθηματική και όχι επαγγελματική, τότε είναι πιθανόν να παρουσιαστούν προβλήματα που έχουν την ρίζα τους στο ταίρι με τον αριθμό 4 και κυρίως στην σοβαρότητα και στην έλλειψη της εκδήλωσης του συναισθήματος εκμέρους του, το οποίο σκέφτεται και λειτουργεί με γνώμονα το πρακτικό κομμάτι της σχέσης. Το ταίρι με τον αριθμό 2 είναι υπομονετικό και περιβάλλει με αγάπη τις απόψεις του συντρόφου 4, αλλά όμως κάποτε θα ξεσπάσει, δε θα αντέξει άλλο και θα βγάλει ό,τι έχει μέσα του με ορμητικότητα και σφοδρότητα. Το μέλλον μιας τέτοιας σχέσης εξαρτάται κατά πολύ από το να μπορέσει το ταίρι 4 να αντιληφθεί τις συναισθηματικές ανάγκες του συντρόφου 2.

2 με 5 
Προμηνύεται μια πολύ έντονη σχέση, με εντάσεις που ναι μεν αρχικά μπορεί να έχουν ενδιαφέρον και να αναζωπυρώνουν την σχέση, αλλά στο μέλλον πιθανότατα τα άτομα θα εξαντληθούν ψυχολογικά και μπορεί να χωρίσουν. Το ταίρι 2 ψάχνει την ένωση, την συμφωνία και την αρμονική ισορροπία που θα τον κάνει να αισθανθεί ασφάλεια, ενώ το ταίρι 5 αναζητά την αλλαγή, την συνεχή ανανέωση και δεν μπορεί να συμβιβαστεί με την σταθερότητα. Μέσα σε αυτή την σχέση το ταίρι 5 θα ασφυκτιά και δε θα μπορεί να καταλάβει τον 2, ενώ το ταίρι 2 θα απογοητερυτεί από την συμπεριφορά και το σκεπτικό του 5 .

2 με 6
Οι άνθρωποι αυτοί ταιριάζουν συναισθηματικά και μπορούν να έχουν εξέλιξη και αίσιο τέλος. Και οι δύο ίσως να είναι επιφυλακτικοί στην αρχή και να κινούνται με αργά και διερευνητικά βήματα. Απαιτείται λοιπόν υπομονή και χρόνος ώστε να αποδώσει καρπούς αυτή η σχέση και θα απολαύσουν δυνατά και ειλικρινή συναισθήματα καθώς η πρόθεση και των δύο είναι να τελειοποιήσουν την σχέση και να γεράσουν μαζί.

2 με 7
Προμηνύεται μια όχι και τόσο ξεκάθαρη μια ερωτική/συναισθηματική σχέση αλλά περισσότερο μια πλατωνική αγάπη ή μια πολύ καλή φιλία με ερωτικές πινελιές. Και οι δύο σας είστε εσωτερικοί τύποι, που σκέφτεστε περισσότερο απ όσο πρέπει και αυτό δυσκολεύει τη δημιουργία ή της διατήρησης αυτής της σχέσης. Σίγουρα πάντως, η σχεση σας θα σας προσφέρει πολλές ευκαιρίες για πνευματική εξέλιξη και συνειδητοποιήσεις για την ζωή και το νόημα της και η σχέση αυτή δεν πρόκειται να ξεχαστεί, αλλά θα συνεχίσει με κάποια μορφή επί μακρόν.

2 με 8 

Πολύ καλή σχέση καθώς το ταίρι 8 δημιουργεί στο ταίρι με τον αριθμό 2, έντονο θαυμασμό και δέος, κάτι που από την αρχή θα φανεί και θα οδηγήσει γρήγορα σε μια έντονη ερωτική εκδήλωση και σχέση. Ο 2 θα ξετρελαθεί με τον 8 και ο 8 θα κολακευτεί ιδιαίτερα από το γεγονός αυτό, πράγμα που θα τον κάνει να θέλει να διατηρήσει για πάντα αυτή την σχέση που ήδη την θεωρεί πηγή ενθουσιασμού και βαθιάς αγάπης. Όσο περνάει ο χρόνος αυτή η έντονη ερωτική έλξη θα μετουσιώνεται σε αγάπη, σεβασμό και συντροφικότητα και έτσι η σχέση ανάμεσα σε αυτούς τους δύο θα κρατήσει μέχρι τα βαθιά γεράματα. Συνήθως υπάρχει μια κάποια διαφορά ηλικίας ή κοινωνικού επιπέδου σε αυτές τις σχέσεις.

2 με 9
Δεν προμηνύεται καλή σχέση και καλό είναι να την αποφύγετε. Άν όμως τύχει και δημιουργήσετε σχέση, τότε θα βιώσετε πλήρη ασυμφωνία των χαρακτήρων τους, διάσταση απόψεων, εντάσεις, θα κουραστείτε και θα δείτε ότι η σχέση σας δεν μπορεί να έχει μέλλον. Είναι μια σχέση για γερά νεύρα.