Αριθμός 3

3 με 1 
Μια καλή και λειτουργική σχέση. Η ορμή και η αρχηγική τάση του 1 μπορεί να εκφραστεί μέσα από την δημιουργική ικανότητα που έχει ο αριθμός τρία. Το ταίρι 3 βέβαια είναι ο άνθρωπος που θα διατηρήσει και θα ανανεώνει την σχέση μέσα στον χρόνο με τα δημιουργικά και έξυπνα τεχνάσματά του.


3 με 2
Ένα καλό μείγμα αριθμών που μπορεί να φέρει ευτυχία και μια σχέση ήρεμη και με διάρκεια στους ανθρώπους αυτούς. Το ταίρι με τον αριθμό 2, είτε είναι άνδρας είτε γυναίκα, είναι ιδιαίτερα συναισθηματικό και προστατευτικό άτομο και δίνει το ψυχικό υλικό στην σχέση. Το ταίρι με τον αριθμό 3 είναι αυτό που θα υλοποιήσει και θα εξελίξει την σχέση μέσα από τα δημιουργική του φύση δημιουργώντας ένα ζεστό περιβάλλον για την σχέση και ενισχύοντας την κοινωνικότητα και του συντρόφου 2.3 με 3
Η αρχή της σχέση προμηνύεται καλή αλλά όσο περνά ο καιρόςδημιουργούνται παρανοήσεις, νεύρα, διαμάχες και λογομαχίες που μπορεί να οδηγήσουν σε χωρισμό. Και οι δύο σύντροφοι μοιάζει στην αρχή να έχουν πολλά κοινά και η ερωτική χημεία είναι παρούσα από το πρώτο ραντεβού. Στην πορεία όμως δεν μπορούν να διατηρήσουν την σχέση γιατί μεταξύ τους είναι δύσκολο να δημιουργηθεί σταθερότητα. Μπορεί να κάνουν ακόμη και παιδιά μαζί χωρίς να έχουν προνοήσει για το μέλλον. Είναι πιθανό μια τέτοια σχέση να οδηγηθεί σε χωρισμό.


3 με 4

Μπορεί να δημιουργηθεί μια σχέση με μέλλον και διάρκεια . Το ταίρι 3 είναι αρκετά κοινωνικό και επικοινωνιακό άτομο και αυτό βοηθά το ταίρι 4 να χαλαρώσει και να ευχαριστηθεί . Ακολούθως το 4 λόγω της έμφυτης πρακτικότητας και οργανωτικής ικανότητας που διαθέτει μπορεί να υλοποιεί τις ιδέες του 3. Κάποιες στιγμές με αφορμή σοβαρά θέματα μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις και διαμάχες, αλλά με συμβιβασμούς και από τις δύο πλευρές η σχέση μπορεί να λειτουργήσει και να κρατήσει μέσα στον χρόνο.

3 με 5
Προμηνύεται δυνατή σχέση. Και το 2 και το 5 είναι ζωντανοί, κινητικοί, αισιόδοξοι, δημιουργικοί άνθρωποι. Και οι δύο δίνουν ίση σημασία αισθήσεις και στο μυαλό. Υπάρχει χημεία μεταξύ τους και δημιουργείται μια μαγνητική δίνη που όμως την κινεί περισσότερο το ταίρι 3 , ενώ το ταίρι 5 ίσως απλά να παρασύρεται και να απολαμβάνει χωρίς σκέψη αυτό που δημιουργεί το 3. Είναι μια σχέση άφθαρτη στο χρόνο.

3 με 6
Προμηνύεται σχέση που ολοκληρώνει τους συντρόφους και μπορεί να οδηγήσει σε γάμο, οικογένεια και ευτυχισμένο τέλος. Είναι μια σχέση δημιουργική , αρμονική , λειτουργική και όμορφη. Συνήθως το τάιρι 6 αναλάμβάνει τις ευθύνες που δημιουργούνται. Ο σκοπός και των δύο είναι να κάνουν αυτή την σχέση να δουλέψει και να επιτύχει μέσα από τον χρόνο και τις δυσκολίες της ζωής. 

3 με 7
Υπάρχει δυνατότητα βιώσιμης σχέσης αρκεί οι σύντροφοι να μπορούν να καταλάβουν και να αποδεχτούν ο καθένας τις ανάγκες του άλλου. το ταίρι 3 είναι περισσότερο κοινωνικός από τον 7 και σε κάποιες περιπτώσεις το 7 θα χρειαστεί να ακολουθήσει τους ζωντανούς ρυθμούς του 3. Από την άλλη, το ταίρι 3 θα χρειαστεί να υποχωρήσει σε κάποια ζητήματα, να μειώσει την παρορμητικότητά του και να ακούσει τις σοφές συμβουλές του 7. Ανδεν κάνουν υποχωρήσεις και οι δύο τότε δεν είναι απίθανο να μπουν στην σχέση τρίτα άτομα, καθώς οι σύντροφοι θα προσπαθήσουν να βρουν διέξοδο μέσα από κάποιον που τους καταλαβαίνει.

3 με 8
Είναι άτομα που δεν ταιριάζουν αλλά το γεγονός αυτό δεν αποκλείει την δημιουργία σχέσης, αντιθέτως μάλιστα μπορούμε να πούμε ότι προκαλείται μοιραία. Το ταίρι 3 επιθυμεί συνεχώς να δημιουργεί, να μεταβάλει, να αλλάζει και να ανανεώνει την σχέση του, ενώ το ταίρι 8 νοιάζεται περισσότερο για την σταθερότητα και την οικονομική ασφάλεια. Μεταξύ τους δημιουργούνται εντάσεις με αφορμή σπατάλες χρόνου ή χρήματος. Η σχέση μπορεί να κρατήσει λόγω της επιμονής του 8 αλλά ο έρωτας ίσως φύγει από το παράθυρο.

3 με 9
Προμηνύεται μια σχέση που θα κρατήσει για πάρα πολύ και θα είναι ικανοποιητική και δημιουργική και για τους δύο. Το ταίρι 3 τρία είναι ζωντανός, ενεργός, κοινωνικός και δημιουργικός και αυτά τα στοιχεία του βρίσκουν το σωστό έδαφος στον χαρακτήρα του 9, ο οποίος είναι αρκετά ανοιχτός και δοτικός για να ακολουθήσει, να υποστηρίξει και να ενδυναμώσει τις προσπάθειες και τις ανάγκες του 3. Πολύ καλή ερωτική χημεία η οποία όμως δεν δεσμεύει την σχέση μόνο στο σαρκικό επίπεδο, αλλά την απογειώνει σε πνευματικές σφαίρες με αποτέλεσμα να έχουμε την δυνατότητα για έναν μακροχρόνιο δεσμό.