Αριθμός 5

5 με 1 
Πολύ καλή σχέση για όσους αναζητούν την εξέλιξη, την ελευθερία και τη ζωντάνια σε μια σχέση. Το ταίρι 5 είναι αρκετά ελεύθερος, μαγνητικός και ζωντανός και αυτές οι ποιότητες ελκύουν πολύ το ταίρι 1, που θα ερωτευτεί το ταίρι 5. Το 5 είναι ο είναι τυχερός σε αυτή τη σχέση , καλό όμως είναι να μην ξεχάσει ότι το 1 είναι αυτό που διατάζει, αποφασίζει και οδηγεί την σχέση.

5 με 2
Προμηνύεται μια πολύ έντονη σχέση, με εντάσεις που ναι μεν αρχικά μπορεί να έχουν ενδιαφέρον και να αναζωπυρώνουν την σχέση, αλλά στο μέλλον πιθανότατα τα άτομα θα εξαντληθούν ψυχολογικά και μπορεί να χωρίσουν. Το ταίρι 2 ψάχνει την ένωση, την συμφωνία και την αρμονική ισορροπία που θα τον κάνει να αισθανθεί ασφάλεια, ενώ το ταίρι 5 αναζητά την αλλαγή, την συνεχή ανανέωση και δεν μπορεί να συμβιβαστεί με την σταθερότητα. Μέσα σε αυτή την σχέση το ταίρι 5 θα ασφυκτιά και δε θα μπορεί να καταλάβει τον 2, ενώ το ταίρι 2 θα απογοητερυτεί από την συμπεριφορά και το σκεπτικό του 5 .

5 με 3
Προμηνύεται δυνατή σχέση. Και το 2 και το 5 είναι ζωντανοί, κινητικοί, αισιόδοξοι, δημιουργικοί άνθρωποι. Και οι δύο δίνουν ίση σημασία αισθήσεις και στο μυαλό. Υπάρχει χημεία μεταξύ τους και δημιουργείται μια μαγνητική δίνη που όμως την κινεί περισσότερο το ταίρι 3 , ενώ το ταίρι 5 ίσως απλά να παρασύρεται και να απολαμβάνει χωρίς σκέψη αυτό που δημιουργεί το 3. Είναι μια σχέση άφθαρτη στο χρόνο.

5 με 4   
Δε προμηνύεται σωστή σχέση. Το ταίρι 5 έχει ανάγκη την αλλαγή, την ζωντάνια και το ρίσκο, ενώ το ταίρι 4 αποζητά την ασφάλεια μέσα από την στατικότητα, την εγκράτεια και τον περιορισμό. Η επαφή των συντρόφων δημιουργεί εντάσεις και δυσκολίες στην προσωπική εξέλιξη των ατόμων και έτσι το ταίρι 5 μπορεί να δει την καριέρα του ή την υγεία του να παίρνουν την κατιούσα, ενώτο ταίρι 4 μπορεί να νιώσει νευρικές διαταραχές και να υποφέρει από την έλλειψη σταθερότητας στην ζωή του.

5 με 5 
Είανι μια αμφιλεγόμενη σχέση που εξαρτάται καθαρά από τους χαρακτήρες που έχουν αναπτύξει οι άνθρωποι, από τις κοινωνικές τους καταβολές και από το κατά πόσο ο ένας είναι διατεθειμένος να ασχοληθεί με τα προβλήματα και τις δυσκολίες του άλλου. Η σχέση μεταξύ αυτών των δύο αριθμών λοιπόν χρειάζεται άτομα που δεν είναι ατομιστές αλλά που έχουν έμφυτη την επιθυμία να δουν και πέρα από τον εαυτό τους.

5 με 6 
Προμηνύεται μια έντονη σχέση με μεγάλη ερωτική έλξη. Όμως έξω από το κρεβάτι οι σύντροφοι μπορεί να αντιμετωπίσουν αρκετά προβλήματα επειδή το ταίρι 5 δεν δίνει την προσοχή που χρειάζεται στις ευθύνες της σχέσης και αυτό δεν καθόλου στον 6. Η σχέση μπορεί να παρουσιάσει σημαντικά προβλήματα λόγω συγκρούσεων. Το ταίρι 5 δεν ικανοποιεί κοινωνικά τον 6 και αυτό μπορεί να οδηγήσει το 6 να απομακρυνθεί από την σχέση πριν αποκτήσουν παιδιά, γιατί μετά θα είναι πολύ δύσκολο να φύγει.

5 με 7 
Προμηνύεται μια σχέση που δημιουργεί ευκαιρίες για πνευματική εξέλιξη και των δύο συντρόφων μέσα από την σχέση. Και οι δύο εργάζονται για την αλλαγή,το ταίρι 5 περισσότερο σε γήινο επίπεδο και το ταίρι 7 περισσότερο σε εσωτερικό/ συνειδησιακό επίπεδο. Αν μπορέσουν λοιπόν ο 7 να καταλάβει την ανάγκη για ελευθερία του 5 και ο 5 να κατανοήσει την ανάγκη για απομόνωση και διαλογισμό , τότε η σχέση θα λειτουργήσει υπέροχα και δημιουργικά και για τους δύο.

5 με 8 
Η σχέση αυτή για να λειτουργήσει χρειάζεται μια μικρή προσπάθεια και από τους δύο, τουλάχιστον στην αρχή. Σε αυτή την σχέση το ταίρι 5 κινεί τις καταστάσεις ενώτο ταίρι 8 ακολουθεί και οργανώνει καλύτερα αυτό που αρχίζει ο 5, με αποτέλεσμα την χαρά και την επιτυχία και των δύο. Όμως το ταίρι 8 θα πρέπει να δείξει υπομονή και να μηνα ποσυντονίζεται από τους γρήγορους ρυθμούς του 5 . Η σχέση έχει τις προδιαγραφές να κρατήσει .

5 με 9 
Προμηνύεται μια σχέση που μπορεί να διαρκέσει στον χρόνο και να φανεί ωφέλιμη και ικανοποιητική και για τους δύο συντρόφους. Μέσα από αυτή την σχέση οι σύντροφοι θα ταξιδέψουν, θα έρθουν σε επαφή με μεγαλύτερα σύνολα από τους εαυτούς τους και θα κινηθούν σίγουρα φιλανθρωπικά βοηθώντας όσους μπορούν και με διάφορους τρόπους, καθώς αυτό είναι κάτι που ενδιαφέρει και τους δύο.