Αριθμός 6

6 με 1
Μπορεί να δημιουργήσουν δυνατή σχέση , αρκεί να είναι και οι δύο ώριμοι και να μπορούν να αναλάβουν ο καθένας τις ευθύνες του . Το ταίρι 6 είναι από την φύση του υπεύθυνος και δεν έχει πρόβλημα να αναλαμβάνει επιπλέον ευθύνες για το καλό, την ισορροπία και την διευκόλυνση της σχέσης. Αυτό το στοιχείο μπορεί να οδηγήσει το ταίρι 1 να εκμεταλλευτεί την δοτικότητα του συντρόφου 6, με αποτέλεσμα η σχέση να είναι μονομερής όσον αφορά τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις εις βάρος του 6.

6 με 2
Οι άνθρωποι αυτοί ταιριάζουν συναισθηματικά και μπορούν να έχουν εξέλιξη και αίσιο τέλος. Και οι δύο ίσως να είναι επιφυλακτικοί στην αρχή και να κινούνται με αργά και διερευνητικά βήματα. Απαιτείται λοιπόν υπομονή και χρόνος ώστε να αποδώσει καρπούς αυτή η σχέση και θα απολαύσουν δυνατά και ειλικρινή συναισθήματα καθώς η πρόθεση και των δύο είναι να τελειοποιήσουν την σχέση και να γεράσουν μαζί.

6 με 3
Προμηνύεται σχέση που ολοκληρώνει τους συντρόφους και μπορεί να οδηγήσει σε γάμο, οικογένεια και ευτυχισμένο τέλος. Είναι μια σχέση δημιουργική , αρμονική , λειτουργική και όμορφη. Συνήθως το τάιρι 6 αναλάμβάνει τις ευθύνες που δημιουργούνται. Ο σκοπός και των δύο είναι να κάνουν αυτή την σχέση να δουλέψει και να επιτύχει μέσα από τον χρόνο και τις δυσκολίες της ζωής. 

6 με 4
Προμηνύεται σταθερή και ικανοποιητική σχέση καθώς το ταίρι 4 βρίσκονται σε συμφωνία με το ταίρι 6 και έχουν αρκετά κοινά στοιχεία που υπόσχονται μμακροχρόνια και σταθερή σχέση. Μια σχέση με σταθερότητα και ασφάλεια στην οποία ο 4 είναι σίγουρα ο πιο επιβλητικός και αυτός που παίρνει τις αποφάσεις, κάτι που όμως δεν ενοχλεί τον σύντροφο 6 ο οποίος βρίσκει ασφάλεια, προστασία και νόημα σε αυτή την σχέση.

6 με 5
Προμηνύεται μια έντονη σχέση με μεγάλη ερωτική έλξη. Όμως έξω από το κρεβάτι οι σύντροφοι μπορεί να αντιμετωπίσουν αρκετά προβλήματα επειδή το ταίρι 5 δεν δίνει την προσοχή που χρειάζεται στις ευθύνες της σχέσης και αυτό δεν καθόλου στον 6. Η σχέση μπορεί να παρουσιάσει σημαντικά προβλήματα λόγω συγκρούσεων. Το ταίρι 5 δεν ικανοποιεί κοινωνικά τον 6 και αυτό μπορεί να οδηγήσει το 6 να απομακρυνθεί από την σχέση πριν αποκτήσουν παιδιά, γιατί μετά θα είναι πολύ δύσκολο να φύγει.

6 με 6 
Προμηνύεται μια σχέση που μάλλον κάποια στιγμή θα κουράσει και τους δύο και θα οδηγήσει την σχέση ή στο τέλος ή στην μιζέρια. Υπάρχει σίγουρα ρομαντική διάθεση και από τις δύο πλευρές, αγάπη, σεβασμός και ενδιαφέρον , αλλά η ανάληψη υπερβολικών υποχρεώσεων και από τους δύο συντρόφους και η ανάμειξη ατόμων της οικογένειας ή τα προβλήματα που αυτοί έχουν επηρεάζουν την σχέση, την αποσταθεροποιούν συνεχώς και δεν την βοηθάνε να προχωρήσει.

6 με 7 

Προμηνύεται μια σχέση έντονη, με μυστήριο, ερωτισμό και πολλή τροφή για σκέψη. Τα προβλήματα που ενδέχεται να δημιουργηθούν σε μια τέτοια σχέση προέρχονται από το βάρος των ευθυνών που πολλές φορές πέφτει ολοκληρωτικά στον 6 και η ανασφάλεια που διακρίνει τον 7. Σε αυτή τη σχέση ο 7 πρέπει να κάνει προσπάθειες για να μην ζηλεύει τον 6 . Επίσης για να μηνεπηρρεαστεί τομέλλον της σχέσης θα πρέπει ο 7 να αφήσει τον 6 να ανελιχθεί σε προσωπικό επίπεδο .

6 με 8
Προμηνύεται μια σχέση με διάρκεια, σεβασμό του ενός προς τον άλλο και γενικά αρμονία τόσο συναισθηματική όσο και πρακτική ισορροπία.Το ταίρι 8 εκτιμά τα στοιχεία του 6 που έχουν να κάνουν με την ομορφιά, την ισορροπία, την αγάπη και την φροντίδα και ο 6 γοητεύεται και ελκύεται από την κοινωνικότητα, την δημοτικότητα, την φιλοδοξία και την επιτυχία του 8.

6 με 9 

Προμηνύεται μια όμορφη και ζέστη σχέση γεμάτη κατανόηση, αγάπη και πολλά συναισθήματαΤο ταίρι 6 βρίσκει κατανόηση από την ευρύτερη αντίληψη που έχει ο 9 και μπορεί να κινηθεί σε ανώτερα επίπεδα εκδήλωσης και δημιουργίας μέσα από αυτή την σχέση. Το ταίρι 9 ενδιαφέρεται ούτως ή άλλως για θέματα φιλανθρωπικά, κοινωνικά και καλλιτεχνικά και θα βρει στον 6 έναν πιστό ακόλουθο και βοηθό.