Αριθμός 1

1 με 1 
Εσείς οι δύο θα έχετε μια πολύ ζωντανή σχέση, με έντονη δράση και ενέργεια. Ταυτίζεστε αρκετά κι έχετε ίδιο τρόπο σκέψης και δράσης. Όμως πρέπει να τηρείτε τις ισορροπίες και να έχετε αλληλοσεβασμό γιατί είστε και οι δύο απόλυτοι ( το 1 βλέπεις είναι η αρχή) αλλιώς , η σχέση σας μπορεί να οδηγηθεί από την απόλυτη ταύτιση στην απόλυτη κόλαση .

1 με 2 

Εσείς μπορέιτε να ταιριάξετε και να έχετε μια ισορροπημένη σχέση, αρκεί βέβαια το ταίρι με τον αριθμό 1 να μπορεί να καταλαβαίνει το ταίρι με τον αριθμό 2 και να μην λειτουργεί εγωιστικά. Αν αφήσει τον έλεγχο στον ταίρι 2, τότε η σχέση θα οδηγηθεί στο καλύτερο αποτέλεσμα.

1 με 3 

Μια καλή και λειτουργική σχέση. Η ορμή και η αρχηγική τάση του 1 μπορεί να εκφραστεί μέσα από την δημιουργική ικανότητα που έχει ο αριθμός τρία. Το ταίρι 3 βέβαια είναι ο άνθρωπος που θα διατηρήσει και θα ανανεώνει την σχέση μέσα στον χρόνο με τα δημιουργικά και έξυπνα τεχνάσματά του.

1 με 4
Εδώ υπάρχουν δυσκολίες και πρέπει να βρείτε τρόπο να επικοινωνείτε, αλλιώς η σχέση κινδυνεύει να διαλυθεί ή να γίνει εντελώς συμβατική και να μην προσφέρει ικανοποίηση σε κανέναν σας. Το ταίρι 4 θα προσπαθήσει να περιορίσει την ορμητικότητα του 1 και να θέσει όρια, φραγμούς με αποτέλεσμα, αν το πετύχει, το ταίρι 1 σχεδόν να ευνουχιστεί. Αν όμως δεν το πετύχει και αυτό είναι το πιθανότερο, καθώς το 1 έχει τάση αρχηγού και πάντα πετυχαίνει το δικό του, τότε ο σύντροφος 4 θα εγκλωβιστεί σε μια σχέση γεμάτη περιορισμούς και θα ζει ανικανοποίητα.

1 με 5 
Πολύ καλή σχέση για όσους αναζητούν την εξέλιξη, την ελευθερία και τη ζωντάνια σε μια σχέση. Το ταίρι 5 είναι αρκετά ελεύθερος, μαγνητικός και ζωντανός και αυτές οι ποιότητες ελκύουν πολύ το ταίρι 1, που θα ερωτευτεί το ταίρι 5. Το 5 είναι ο είναι τυχερός σε αυτή τη σχέση , καλό όμως είναι να μην ξεχάσει ότι το 1 είναι αυτό που διατάζει, αποφασίζει και οδηγεί την σχέση.

1 με 6
Μπορεί να δημιουργήσουν δυνατή σχέση , αρκεί να είναι και οι δύο ώριμοι και να μπορούν να αναλάβουν ο καθένας τις ευθύνες του . Το ταίρι 6 είναι από την φύση του υπεύθυνος και δεν έχει πρόβλημα να αναλαμβάνει επιπλέον ευθύνες για το καλό, την ισορροπία και την διευκόλυνση της σχέσης. Αυτό το στοιχείο μπορεί να οδηγήσει το ταίρι 1 να εκμεταλλευτεί την δοτικότητα του συντρόφου 6, με αποτέλεσμα η σχέση να είναι μονομερής όσον αφορά τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις εις βάρος του 6.

1 με 7
Προμηνύεται μια δύσκολη σχέση που δεν οδηγεί πάντα σε αίσιο τέλος καθώς το ταίρι 1 ένα είναι ορμητικός, άμεσος, ευθύς και εκδηλωτικός ενώ το ταίρι 7 είναι εσωστρεφής και λιγότερο κοινωνικός από το ταίρι 1. Οι διαφορές αυτές οδηγούν σε προβληματική συμβίωση με πιθανότητα απιστίας. Μια σχέση ανάμεσα σε αυτούς τους αριθμούς θα έχει πάντα μια μορφή απώλειας και είναι καλύτερος συνδυασμός για φιλία ή για συμβουλευτική επαφή.

1 με 8 
Προμηνύεται μια έντονη σχέση που πολλές φορές έχει ακόμη και στοιχεία ανταγωνισμού που κρύβονται πίσω από τους κοινούς στόχους και τα κοινά οράματα του ζευγαριού.Το ταίρι 8 είναι δυναμικός και αυτό φυσικά αρέσει στο ταίρι 1, ο οποίος βρίσκει την δύναμη που χρειάζεται για να παλέψει στην ζωή και να νοιώσει δυναμικός και αποτελεσματικός. Σε αυτή την σχέση υπάρχουν καρμικά στοιχεία που το 8 φέρνει στην ζωή του 1 και μερικές φορές, όταν τα καρμικά χρέη εξοφληθούν, η σχέση τελειώνει έχοντας εξυπηρετήσει τον σκοπό της.

1 με 9
Επικίνδυνη σχέση . Μπορεί να μάθει όμως ο ένας από τον άλλον εφόσον υπάρχει θέληση π.χ το ταίρι 9 μπορεί να βοηθήσει και να περιβάλει με αγάπη τους στόχους του 1, αλλά θα χρειαστεί να γίνει και ο ίδιος αρκετά δυνατός ώστε να μπορέσει να αντιμετωπίσει τον εγωισμό του 1. Από την άλλη, ο 1 μπορεί να ενδυναμώσει και να εμπνεύσει όραμα στον 9 , αλλά θα χρειαστεί να παλέψει με την τάση να χρησιμοποιήσει το τασ’ίρι 9 προς ίδιος όφελος.