Αριθμός 4

4 με 1
Εδώ υπάρχουν δυσκολίες και πρέπει να βρείτε τρόπο να επικοινωνείτε, αλλιώς η σχέση κινδυνεύει να διαλυθεί ή να γίνει εντελώς συμβατική και να μην προσφέρει ικανοποίηση σε κανέναν σας. Το ταίρι 4 θα προσπαθήσει να περιορίσει την ορμητικότητα του 1 και να θέσει όρια, φραγμούς με αποτέλεσμα, αν το πετύχει, το ταίρι 1 σχεδόν να ευνουχιστεί. Αν όμως δεν το πετύχει και αυτό είναι το πιθανότερο, καθώς το 1 έχει τάση αρχηγού και πάντα πετυχαίνει το δικό του, τότε ο σύντροφος 4 θα εγκλωβιστεί σε μια σχέση γεμάτη περιορισμούς και θα ζει ανικανοποίητα.

4 με 2
Προμηνύει δημιουργικές σχέσεις και συνεργασίες κυρίως επαγγελματικές. Όταν η σχέση όμως είναι συναισθηματική και όχι επαγγελματική, τότε είναι πιθανόν να παρουσιαστούν προβλήματα που έχουν την ρίζα τους στο ταίρι με τον αριθμό 4 και κυρίως στην σοβαρότητα και στην έλλειψη της εκδήλωσης του συναισθήματος εκμέρους του, το οποίο σκέφτεται και λειτουργεί με γνώμονα το πρακτικό κομμάτι της σχέσης. Το ταίρι με τον αριθμό 2 είναι υπομονετικό και περιβάλλει με αγάπη τις απόψεις του συντρόφου 4, αλλά όμως κάποτε θα ξεσπάσει, δε θα αντέξει άλλο και θα βγάλει ό,τι έχει μέσα του με ορμητικότητα και σφοδρότητα. Το μέλλον μιας τέτοιας σχέσης εξαρτάται κατά πολύ από το να μπορέσει το ταίρι 4 να αντιληφθεί τις συναισθηματικές ανάγκες του συντρόφου 2

4 με3
Μπορεί να δημιουργηθεί μια σχέση με μέλλον και διάρκεια . Το ταίρι 3 είναι αρκετά κοινωνικό και επικοινωνιακό άτομο και αυτό βοηθά το ταίρι 4 να χαλαρώσει και να ευχαριστηθεί . Ακολούθως το 4 λόγω της έμφυτης πρακτικότητας και οργανωτικής ικανότητας που διαθέτει μπορεί να υλοποιεί τις ιδέες του 3. Κάποιες στιγμές με αφορμή σοβαρά θέματα μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις και διαμάχες, αλλά με συμβιβασμούς και από τις δύο πλευρές η σχέση μπορεί να λειτουργήσει και να κρατήσει μέσα στον χρόνο.

4 με 4

Προμηνύεται δύσκολη και επικίνδυνη σχέση γιατί από την μία οι σύντροφοι θέλουν να διατηρήσουν την σχέση, καθώς δεν τους αρέσουν οι αλλαγές, από την άλλη όμως μεταξύ τους υπάρχουν πολλές εντάσεις που οφείλονται στην ανυποχώρητο χαρακτήρα τους. Δυστυχώς οι σύντροφοι σε αυτή τη σχέση μπορούν να γίνουν ιδαίτερα σκληροί μεταξύ τους αλλά και προς το περιβάλλον της σχέσης (συγγενείς, στενοί φίλοι, παιδιά). Μας από τις συγκρούσεις αυτές κανένας από τους δύο δε θα βγει νικητής. Μια τέτοια σχέση μπορεί μόνο να λειτουργήσει  όταν τα άτομα έχουν κάνει τον κύκλο τους μέσα από άλλες σχέσεις και έχουν φτάσει σε μια ηλικία που αυτό που χρειάζονται πλέον είναι το βόλεμα και η πρακτική ασφάλεια.

4 με 5   

Δε προμηνύεται σωστή σχέση. Το ταίρι 5 έχει ανάγκη την αλλαγή, την ζωντάνια και το ρίσκο, ενώ το ταίρι 4 αποζητά την ασφάλεια μέσα από την στατικότητα, την εγκράτεια και τον περιορισμό. Η επαφή των συντρόφων δημιουργεί εντάσεις και δυσκολίες στην προσωπική εξέλιξη των ατόμων και έτσι το ταίρι 5 μπορεί να δει την καριέρα του ή την υγεία του να παίρνουν την κατιούσα, ενώτο ταίρι 4 μπορεί να νιώσει νευρικές διαταραχές και να υποφέρει από την έλλειψη σταθερότητας στην ζωή του.

4 με 6
Προμηνύεται σταθερή και ικανοποιητική σχέση καθώς το ταίρι 4 βρίσκονται σε συμφωνία με το ταίρι 6 και έχουν αρκετά κοινά στοιχεία που υπόσχονται μμακροχρόνια και σταθερή σχέση. Μια σχέση με σταθερότητα και ασφάλεια στην οποία ο 4 είναι σίγουρα ο πιο επιβλητικός και αυτός που παίρνει τις αποφάσεις, κάτι που όμως δεν ενοχλεί τον σύντροφο 6 ο οποίος βρίσκει ασφάλεια, προστασία και νόημα σε αυτή την σχέση.

4 με 7

Προμηνύεται ιδιαίτερη σχέση απολαμβάνει περισσότερο την γνώση και την μάθηση παρά στον ρομαντισμό και τα συναισθήματα. Το ταίρι 7 είναι αυτό που έχει το πάνω χέρι και οδηγεί την σχέση καθώς είναι πιο εσωτεριστής από ταίρι 4 ο οποίος μαθαίνει από τον 7 και εφαρμόζει τις ιδέες και τις κατευθύνσεις που δίνονται στην σχέση δημιουργώντας τελικά ένα λειτουργικό και ικανοποιητικό αποτέλεσμα και για τους δύο.

4 με 8
Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και λεπτούς χειρισμούς για να διατηρηθεί και να λειτουργήσει θετικά μια σχέση μεταξύ τους. Το ταίρι 4 είναι σταθερό και θέλει τα πράγματα να διατηρούνται μέσα στα όρια της κοινής λογικής και της ασφάλειας. Το ταίρι 8 είναι ριψοκίνδυνο άτομο και ακολουθεί συχνά την διαίσθησή του και έχει αρκετές φιλοδοξίες που μπορεί και να τρομάζουν τον 4, ίσως γιατί τις βρίσκει παράτολμες, παράλογες ή περιττές.

4 με 9
Προμηνύεται μια σχέση ικανή να κρατήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα και να είναι δημιουργική και παραγωγική.Το ταίρι 9 έχει το πάνω χέρι σε αυτή την σχέση και καθοδηγεί και εμπνέει το ταιρι 4. Η σχέση είναι αρκετά ερωτική, οι σύντροφοι όμως δε θα μείνουν μόνο εκεί και θα επιχειρήσουν να συνεργαστούν ή να ασχοληθούν με μια επιχειρηματική δραστηριότητα από κοινού.