Αριθμός 7

7 με 1
Προμηνύεται μια δύσκολη σχέση που δεν οδηγεί πάντα σε αίσιο τέλος καθώς το ταίρι 1 ένα είναι ορμητικός, άμεσος, ευθύς και εκδηλωτικός ενώ το ταίρι 7 είναι εσωστρεφής και λιγότερο κοινωνικός από το ταίρι 1. Οι διαφορές αυτές οδηγούν σε προβληματική συμβίωση με πιθανότητα απιστίας. Μια σχέση ανάμεσα σε αυτούς τους αριθμούς θα έχει πάντα μια μορφή απώλειας και είναι καλύτερος συνδυασμός για φιλία ή για συμβουλευτική επαφή.

7 με 2
Προμηνύεται μια όχι και τόσο ξεκάθαρη μια ερωτική/συναισθηματική σχέση αλλά περισσότερο μια πλατωνική αγάπη ή μια πολύ καλή φιλία με ερωτικές πινελιές. Και οι δύο σας είστε εσωτερικοί τύποι, που σκέφτεστε περισσότερο απ όσο πρέπει και αυτό δυσκολεύει τη δημιουργία ή της διατήρησης αυτής της σχέσης. Σίγουρα πάντως, η σχεση σας θα σας προσφέρει πολλές ευκαιρίες για πνευματική εξέλιξη και συνειδητοποιήσεις για την ζωή και το νόημα της και η σχέση αυτή δεν πρόκειται να ξεχαστεί, αλλά θα συνεχίσει με κάποια μορφή επί μακρόν.

7 με 3
Υπάρχει δυνατότητα βιώσιμης σχέσης αρκεί οι σύντροφοι να μπορούν να καταλάβουν και να αποδεχτούν ο καθένας τις ανάγκες του άλλου. το ταίρι 3 είναι περισσότερο κοινωνικός από τον 7 και σε κάποιες περιπτώσεις το 7 θα χρειαστεί να ακολουθήσει τους ζωντανούς ρυθμούς του 3. Από την άλλη, το ταίρι 3 θα χρειαστεί να υποχωρήσει σε κάποια ζητήματα, να μειώσει την παρορμητικότητά του και να ακούσει τις σοφές συμβουλές του 7. Ανδεν κάνουν υποχωρήσεις και οι δύο τότε δεν είναι απίθανο να μπουν στην σχέση τρίτα άτομα, καθώς οι σύντροφοι θα προσπαθήσουν να βρουν διέξοδο μέσα από κάποιον που τους καταλαβαίνει.

7 με 4

Προμηνύεται ιδιαίτερη σχέση απολαμβάνει περισσότερο την γνώση και την μάθηση παρά στον ρομαντισμό και τα συναισθήματα. Το ταίρι 7 είναι αυτό που έχει το πάνω χέρι και οδηγεί την σχέση καθώς είναι πιο εσωτεριστής από ταίρι 4 ο οποίος μαθαίνει από τον 7 και εφαρμόζει τις ιδέες και τις κατευθύνσεις που δίνονται στην σχέση δημιουργώντας τελικά ένα λειτουργικό και ικανοποιητικό αποτέλεσμα και για τους δύο.

7 με 5 
Προμηνύεται μια σχέση που δημιουργεί ευκαιρίες για πνευματική εξέλιξη και των δύο συντρόφων μέσα από την σχέση. Και οι δύο εργάζονται για την αλλαγή,το ταίρι 5 περισσότερο σε γήινο επίπεδο και το ταίρι 7 περισσότερο σε εσωτερικό/ συνειδησιακό επίπεδο. Αν μπορέσουν λοιπόν ο 7 να καταλάβει την ανάγκη για ελευθερία του 5 και ο 5 να κατανοήσει την ανάγκη για απομόνωση και διαλογισμό , τότε η σχέση θα λειτουργήσει υπέροχα και δημιουργικά και για τους δύο.

7 με 6 
Προμηνύεται μια σχέση έντονη, με μυστήριο, ερωτισμό και πολλή τροφή για σκέψη. Τα προβλήματα που ενδέχεται να δημιουργηθούν σε μια τέτοια σχέση προέρχονται από το βάρος των ευθυνών που πολλές φορές πέφτει ολοκληρωτικά στον 6 και η ανασφάλεια που διακρίνει τον 7. Σε αυτή τη σχέση ο 7 πρέπει να κάνει προσπάθειες για να μην ζηλεύει τον 6 . Επίσης για να μηνεπηρρεαστεί τομέλλον της σχέσης θα πρέπει ο 7 να αφήσει τον 6 να ανελιχθεί σε προσωπικό επίπεδο .


7 με 7 
Προμηνύεται μια όμορφη σχέση στην οποία ο ένας σύντροφος καταλαβαίνει τις επιθυμίες και τις σκέψεις του άλλου χωρίς να χρειάζεται να μιλήσουν. Σε αυτή τη σχέση υπάρχει βαθύ συναίσθημα και τηλεπαθητική επαφή και επικοινωνία και μοιαζει να είναι η τέλεια καρμική σχέση. Ο ένας έχει ιδέες και ο άλλος τις υλοποιεί μέσα σε μια απόλυτη αρμονία. Σε πνευματικό επίπεδο οι σύντροφοι είναι απόλυτα καλυμμένοι ο ένας από τον άλλο, σε πρακτικό όμως επίπεδο και κυρίως στον ερωτικό τομέα μπορεί ο συνδυασμός να δημιουργεί θέματα καθώς και οι δύο έχουν αρκετές αναστολές και κρυμμένες επιθυμίες που δεν τις εκφράζουν πολύ άμεσα και ξεκάθαρα.

7 με 8 
Σε αυτή την περίπτωση είναι  καλύτερα να γίνει μια επαγγελματική σχέση από ότι μια προσωπική. Το ταίρι 7 είναι πνευματικός άνθρωπος και δίνει αξία στα συναισθήματα ανάγοντάς τα σε επίπεδο θρησκευτικής τέχνης. Το ταίρι 8 από την άλλη είναι πιο υλιστής και ενδιαφέρεται περισσότερο για την επαγγελματική του επιτυχία και γενικότερα για την υλική εκδήλωση της ύπαρξης και της ζωής, πράγμα που δεν μπορεί να καταλάβει εύκολα και να αποδεχτεί στο τέλος ο 7 . Έτσι παρά την χημεία που μπορεί να υπάρχει η σχέση μπορεί να μην ικανοποιεί ουσιαστικά κανέναν από τους δύο και να φέρει απώλειες χρήματος και χρόνου.

7 με 9 
Χρειάζεται κάποιος χρόνος ώστε οι σύντροφοι να τα βρουν και να πούμε ότι η σχέση τους λειτουργεί αρμονικά. Και οι δύο κατέχουν ένα είδος σοφίας και δεν βιάζονται να προχωρήσουν. Ενδιαφέρονται για τους ανθρώπους και την κοινωνία και τα ενδιαφέροντά τους αυτά θα τους φέρουν κοντά. Όμως για τα πρακτικά θέματα ο συνδυασμός δεν βοηθά και η σχέση τους θα φέρει δυσκολίες και εμπόδια σε οικονομικά ζητήματα ή επαγγελματικά. Με τον καιρό όλα μπορούν να διορθωθούν, αλλά χρειάζεται χρόνος και προσπάθεια.