Αριθμός 8

8 με 1
Προμηνύεται μια έντονη σχέση που πολλές φορές έχει ακόμη και στοιχεία ανταγωνισμού που κρύβονται πίσω από τους κοινούς στόχους και τα κοινά οράματα του ζευγαριού.Το ταίρι 8 είναι δυναμικός και αυτό φυσικά αρέσει στο ταίρι 1, ο οποίος βρίσκει την δύναμη που χρειάζεται για να παλέψει στην ζωή και να νοιώσει δυναμικός και αποτελεσματικός. Σε αυτή την σχέση υπάρχουν καρμικά στοιχεία που το 8 φέρνει στην ζωή του 1 και μερικές φορές, όταν τα καρμικά χρέη εξοφληθούν, η σχέση τελειώνει έχοντας εξυπηρετήσει τον σκοπό της.

8 με 2 
Πολύ καλή σχέση καθώς το ταίρι 8 δημιουργεί στο ταίρι με τον αριθμό 2, έντονο θαυμασμό και δέος, κάτι που από την αρχή θα φανεί και θα οδηγήσει γρήγορα σε μια έντονη ερωτική εκδήλωση και σχέση. Ο 2 θα ξετρελαθεί με τον 8 και ο 8 θα κολακευτεί ιδιαίτερα από το γεγονός αυτό, πράγμα που θα τον κάνει να θέλει να διατηρήσει για πάντα αυτή την σχέση που ήδη την θεωρεί πηγή ενθουσιασμού και βαθιάς αγάπης. Όσο περνάει ο χρόνος αυτή η έντονη ερωτική έλξη θα μετουσιώνεται σε αγάπη, σεβασμό και συντροφικότητα και έτσι η σχέση ανάμεσα σε αυτούς τους δύο θα κρατήσει μέχρι τα βαθιά γεράματα. Συνήθως υπάρχει μια κάποια διαφορά ηλικίας ή κοινωνικού επιπέδου σε αυτές τις σχέσεις.

8 με 3
Είναι άτομα που δεν ταιριάζουν αλλά το γεγονός αυτό δεν αποκλείει την δημιουργία σχέσης, αντιθέτως μάλιστα μπορούμε να πούμε ότι προκαλείται μοιραία. Το ταίρι 3 επιθυμεί συνεχώς να δημιουργεί, να μεταβάλει, να αλλάζει και να ανανεώνει την σχέση του, ενώ το ταίρι 8 νοιάζεται περισσότερο για την σταθερότητα και την οικονομική ασφάλεια. Μεταξύ τους δημιουργούνται εντάσεις με αφορμή σπατάλες χρόνου ή χρήματος. Η σχέση μπορεί να κρατήσει λόγω της επιμονής του 8 αλλά ο έρωτας ίσως φύγει από το παράθυρο.

8 με 4
Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και λεπτούς χειρισμούς για να διατηρηθεί και να λειτουργήσει θετικά μια σχέση μεταξύ τους. Το ταίρι 4 είναι σταθερό και θέλει τα πράγματα να διατηρούνται μέσα στα όρια της κοινής λογικής και της ασφάλειας. Το ταίρι 8 είναι ριψοκίνδυνο άτομο και ακολουθεί συχνά την διαίσθησή του και έχει αρκετές φιλοδοξίες που μπορεί και να τρομάζουν τον 4, ίσως γιατί τις βρίσκει παράτολμες, παράλογες ή περιττές.

8 με 5 
Η σχέση αυτή για να λειτουργήσει χρειάζεται μια μικρή προσπάθεια και από τους δύο, τουλάχιστον στην αρχή. Σε αυτή την σχέση το ταίρι 5 κινεί τις καταστάσεις ενώτο ταίρι 8 ακολουθεί και οργανώνει καλύτερα αυτό που αρχίζει ο 5, με αποτέλεσμα την χαρά και την επιτυχία και των δύο. Όμως το ταίρι 8 θα πρέπει να δείξει υπομονή και να μηνα ποσυντονίζεται από τους γρήγορους ρυθμούς του 5 . Η σχέση έχει τις προδιαγραφές να κρατήσει .

8 με 6
Προμηνύεται μια σχέση με διάρκεια, σεβασμό του ενός προς τον άλλο και γενικά αρμονία τόσο συναισθηματική όσο και πρακτική ισορροπία. Το ταίρι 8 εκτιμά τα στοιχεία του 6 που έχουν να κάνουν με την ομορφιά, την ισορροπία, την αγάπη και την φροντίδα και ο 6 γοητεύεται και ελκύεται από την κοινωνικότητα, την δημοτικότητα, την φιλοδοξία και την επιτυχία του 8.

8 με 7 
Σε αυτή την περίπτωση είναι  καλύτερα να γίνει μια επαγγελματική σχέση από ότι μια προσωπική. Το ταίρι 7 είναι πνευματικός άνθρωπος και δίνει αξία στα συναισθήματα ανάγοντάς τα σε επίπεδο θρησκευτικής τέχνης. Το ταίρι 8 από την άλλη είναι πιο υλιστής και ενδιαφέρεται περισσότερο για την επαγγελματική του επιτυχία και γενικότερα για την υλική εκδήλωση της ύπαρξης και της ζωής, πράγμα που δεν μπορεί να καταλάβει εύκολα και να αποδεχτεί στο τέλος ο 7 . Έτσι παρά την χημεία που μπορεί να υπάρχει η σχέση μπορεί να μην ικανοποιεί ουσιαστικά κανέναν από τους δύο και να φέρει απώλειες χρήματος και χρόνου.


8 με 8 
Είναι καρμική σχέση . Είναι μια σχέση που πολύ δύσκολα κάποιος από τους συντρόφους θα καταφέρει να διακόψει αν και πολλές φορές και οι δύο θα το σκεφτούν και θα το θελήσουν. Η ερωτική χημεία είναι τόσο ισχυρή που οι σύντροφοι τυφλώνονται και σχεδόν καταλύεται η ελεύθερη βούλησής τους. Υπάρχουν πολλές δυσκολίες σε αυτή την σχέση όπως είναι οι απότομες και απόλυτες συμπεριφορές , οι εντάσεις και οι καυγάδες. Είναι μια μοιραία, έντονη και ολέθρια σχέση. Το ζευγάρι μπορεί να πετύχει μαζί πολλά στον υλικό τομέα, οικονομικά και επιχειρήσεις, αλλά μεταξύ τους θα έχουν πάντα μια σχέση λατρείας – μίσους.

8 με 9 
Η σχέση θα περάσει πολλές δυσκολίες και το βάρος πέφτει περισσότερο στο ταίρι 8 για την διατήρηση και την συνέχεια της σχέσης. Το ταίρι 9 γνωρίζει πως να δίνει αυτά που χρειάζεται μια σχέση: αγάπη, ενδιαφέρον, χρόνος και υπομονή. Είναι λοιπόν στο χέρι του 8 να αγαπήσει αληθινά τον σύντροφό του, να τον καταλάβει και να τον δεχτεί. Ο 8 αρχικά θα εστιαστεί στο όφελος και στις απολαβές που έχει ο ίδιος μέσα από αυτή την σχέση και θα κινηθεί εγωιστικά. Αν μπορέσει να αγαπήσει πραγματικά τον 9 γι’αυτό που είναι και όχι για αυτά που του προσφέρει τότε η σχέση θα έχει και διάρκεια και επιτυχίες.