Αριθμός 9

9 με 1
Επικίνδυνη σχέση . Μπορεί να μάθει όμως ο ένας από τον άλλον εφόσον υπάρχει θέληση π.χ το ταίρι 9 μπορεί να βοηθήσει και να περιβάλει με αγάπη τους στόχους του 1, αλλά θα χρειαστεί να γίνει και ο ίδιος αρκετά δυνατός ώστε να μπορέσει να αντιμετωπίσει τον εγωισμό του 1. Από την άλλη, ο 1 μπορεί να ενδυναμώσει και να εμπνεύσει όραμα στον 9 , αλλά θα χρειαστεί να παλέψει με την τάση να χρησιμοποιήσει το τασ’ίρι 9 προς ίδιος όφελος.


9 με 2
Δεν προμηνύεται καλή σχέση και καλό είναι να την αποφύγετε. Άν όμως τύχει και δημιουργήσετε σχέση, τότε θα βιώσετε πλήρη ασυμφωνία των χαρακτήρων τους, διάσταση απόψεων, εντάσεις, θα κουραστείτε και θα δείτε ότι η σχέση σας δεν μπορεί να έχει μέλλον. Είναι μια σχέση για γερά νεύρα.

9 με 3
Προμηνύεται μια σχέση που θα κρατήσει για πάρα πολύ και θα είναι ικανοποιητική και δημιουργική και για τους δύο. Το ταίρι 3 τρία είναι ζωντανός, ενεργός, κοινωνικός και δημιουργικός και αυτά τα στοιχεία του βρίσκουν το σωστό έδαφος στον χαρακτήρα του 9, ο οποίος είναι αρκετά ανοιχτός και δοτικός για να ακολουθήσει, να υποστηρίξει και να ενδυναμώσει τις προσπάθειες και τις ανάγκες του 3. Πολύ καλή ερωτική χημεία η οποία όμως δεν δεσμεύει την σχέση μόνο στο σαρκικό επίπεδο, αλλά την απογειώνει σε πνευματικές σφαίρες με αποτέλεσμα να έχουμε την δυνατότητα για έναν μακροχρόνιο δεσμό.

9 με 4
Προμηνύεται μια σχέση ικανή να κρατήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα και να είναι δημιουργική και παραγωγική.Το ταίρι 9 έχει το πάνω χέρι σε αυτή την σχέση και καθοδηγεί και εμπνέει το ταιρι 4. Η σχέση είναι αρκετά ερωτική, οι σύντροφοι όμως δε θα μείνουν μόνο εκεί και θα επιχειρήσουν να συνεργαστούν ή να ασχοληθούν με μια επιχειρηματική δραστηριότητα από κοινού.

9 με 5 
Προμηνύεται μια σχέση που μπορεί να διαρκέσει στον χρόνο και να φανεί ωφέλιμη και ικανοποιητική και για τους δύο συντρόφους. Μέσα από αυτή την σχέση οι σύντροφοι θα ταξιδέψουν, θα έρθουν σε επαφή με μεγαλύτερα σύνολα από τους εαυτούς τους και θα κινηθούν σίγουρα φιλανθρωπικά βοηθώντας όσους μπορούν και με διάφορους τρόπους, καθώς αυτό είναι κάτι που ενδιαφέρει και τους δύο.

9 με 6 
Προμηνύεται μια όμορφη και ζέστη σχέση γεμάτη κατανόηση, αγάπη και πολλά συναισθήματα. Το ταίρι 6 βρίσκει κατανόηση από την ευρύτερη αντίληψη που έχει ο 9 και μπορεί να κινηθεί σε ανώτερα επίπεδα εκδήλωσης και δημιουργίας μέσα από αυτή την σχέση. Το ταίρι 9 ενδιαφέρεται ούτως ή άλλως για θέματα φιλανθρωπικά, κοινωνικά και καλλιτεχνικά και θα βρει στον 6 έναν πιστό ακόλουθο και βοηθό.

9 με 7 
Χρειάζεται κάποιος χρόνος ώστε οι σύντροφοι να τα βρουν και να πούμε ότι η σχέση τους λειτουργεί αρμονικά. Και οι δύο κατέχουν ένα είδος σοφίας και δεν βιάζονται να προχωρήσουν. Ενδιαφέρονται για τους ανθρώπους και την κοινωνία και τα ενδιαφέροντά τους αυτά θα τους φέρουν κοντά. Όμως για τα πρακτικά θέματα ο συνδυασμός δεν βοηθά και η σχέση τους θα φέρει δυσκολίες και εμπόδια σε οικονομικά ζητήματα ή επαγγελματικά. Με τον καιρό όλα μπορούν να διορθωθούν, αλλά χρειάζεται χρόνος και προσπάθεια.

9 με 8
Η σχέση θα περάσει πολλές δυσκολίες και το βάρος πέφτει περισσότερο στο ταίρι 8 για την διατήρηση και την συνέχεια της σχέσης. Το ταίρι 9 γνωρίζει πως να δίνει αυτά που χρειάζεται μια σχέση: αγάπη, ενδιαφέρον, χρόνος και υπομονή. Είναι λοιπόν στο χέρι του 8 να αγαπήσει αληθινά τον σύντροφό του, να τον καταλάβει και να τον δεχτεί. Ο 8 αρχικά θα εστιαστεί στο όφελος και στις απολαβές που έχει ο ίδιος μέσα από αυτή την σχέση και θα κινηθεί εγωιστικά. Αν μπορέσει να αγαπήσει πραγματικά τον 9 γι’αυτό που είναι και όχι για αυτά που του προσφέρει τότε η σχέση θα έχει και διάρκεια και επιτυχίες.


9 με 9 
Προμηνύεται μια ουδέτερη έως και αρνητική η σχέση . Σαν φίλοι ή σαν γνωστοί, σαν συνεργάτες ή σαν συγγενείς αυτοί οι δύο είναι καλά και βοηθάνε ο ένας τον άλλο, όταν χρειάζεται. Σαν ζευγάρι όμως δεν μπορούν να λειτουργήσουν καλά μαζί και η ισορροπία της σχέσης είναι τόσο λεπτή που με το παραμικρό μπορεί αυτό που χτίζουν να γκρεμιστεί. Τρίτα πρόσωπα θα επηρεάσουν το ζευγάρι πάρα πολύ και οι συνθήκες θα δημιουργούν ανταγωνισμούς, ζήλιες, παρεξηγήσεις και ανομολόγητα πάθη.