ΤΑΥΡΟΣ

ΘΕΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ

52 AFRODITE

Ερμηνεία στην Τράπουλα  :     Με την κάρτα της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ υποδηλώνεται η ομορφιά τόσο εσωτερική όσο και εξωτερική (το ανθρώπινο κάλλος),  η αγάπη,  ο έρωτας,  το πάθος,  η ευχαρίστηση, η ηδονή. Ο θεά Αφροδίτη  θα σας χαρίσει την ευχαρίστηση  τόσο στην αισθηματική σας ζωή  όσο και στην  κοινωνική σας.

Η Αφροδίτη είναι η Θεά της Αγάπης και της Ειρήνης στο Όλυμπο των καθαρών αρχετυπικών Ιδεών.

Η κάρτα αυτή ανατρέπει οποιοδήποτε αρνητικό αποτέλεσμα ή ενισχύει το θετικό αν συνδυαστεί κατά το ρίξιμο με κάρτες του Ελληνικού Αλφαβήτου.

Σε περίπτωση που συνδυαστεί με κάποια  από τις 16 κάρτες των πρωταγωνιστών – προσώπων,  δηλώνει το χαρακτήρα του ατόμου δηλαδή τον ερωτικό όμορφο άνθρωπο, το συνεργατικό  και παθιασμένο για τη ζωή. Επίσης σ’ αυτή τη περίπτωση μπορεί να δηλώνει απλά το ζώδιό του (Ταύρος).

Η ίδια κάρτα με το νούμερο 6  δύναται να δηλώνει το χρόνο πραγματοποίησης ενός γεγονότος ,  το τυχερό αριθμό κάποιου.

ΤΑΥΡΟΣ (Αρνητικό σπίτι της Αφροδίτης)
21Απριλίου  – 20Μαΐου

Δυνατά Σημεία

Το ζώδιο αυτό χαρακτηρίζεται από δύναμη, σταθερότητα, υπομονή, αυτοέλεγχο, ηρεμία, συλλογή, αυτοεξυπηρέτηση, εμπιστοσύνη, είναι συμπαθητικοί, καλοί σύμβουλοι, διπλωμάτες, έγκυρη φύση, αξιόπιστοι, πρακτικοί, με τακτοποιημένη σκέψη.

Αδυναμίες

Θυμώνουν εύκολα και εύκολα υπόκεινται σε κατάθλιψη. Ανησυχούν πολύ, και συχνά γίνονται υπερβολικοί . Είναι των άκρων καθώς συχνά αισθάνονται ανασφάλεις . Στις σχέσεις τους , οι Ταύροι είναι κατανοητοί, πιστοί και νόμιμοι, αλλά μπορούν να γίνουν ζηλότυποι και κτητικοί. Έχουν μια αγάπη για τη ζωή στο σπίτι.

Επιλέξτε την ώρα και μέρα που επιθυμείτε και κλείστε ραντεβού μαζί μας για να σας ερμηνεύσουμε την Πυθία πύλη