Ξανθιά Γυναίκα

Συγκεντρωθείτε στην ερώτηση που κάνατε, αρχίστε να ανακατεύετε την τράπουλα και όταν είστε έτοιμοι σταματήστε και πατήστε το ανοιγμα όλων των φύλλων και διαβάστε όλες τις ερμηνείες μαζί. ή πίέζοντας πάνω σε κάθε ένα φύλλο διαβάζετε την ερμηνεία του ξεχωριστά από τα άλλα .

26 BLONDE WOMAN

Ένας Καστανός νεαρός Ανδρας

Ένας Καστανός νεαρός Ανδρας

Ο όρος ΒΟΥΛΗ δηλώνεΙ την ΑΠΟΦΑΣΗ. Έτσι η κάρτα με τον τίτλο ΒΟΥΛΗ και τον υπότιτλο «Η Εκκλησία του Δήμου» ερμηνεύεται ως δικαστική ή νομοθετική επιτυχία η οποία διαπνέεται από το πνεύμα της δικαιοσύνης που μόνο σε αληθινά δημοκρατικά πολιτεύματα μπορεί να εξασφαλιστεί.

Εδώ η ΒΟΥΛΗ με τον υπότιτλο «Η Δίκη του Σωκράτη» ερμηνεύεται ως δικαστική ή νομοθετική αποτυχία η οποία μπορεί να προέρθει και από δόλο ή νοθεία.

Η κάρτα της Πυθίας –Πύλης με τον όρο ΡΗΞΗ και την Παράσταση «Αχιλλέας και Αγαμέμνων» προμηνύει τη σύγκρουση, την ρήξη μεταξύ φίλων και την απομάκρυνση τους

Η κάρτα της Πυθίας –Πύλης με τον όρο ΡΗΞΗ με την Παράσταση «Άρης και Αφροδίτη» προμηνύει ή 1) την σύγκρουση μεταξύ ζευγαριών κάθε είδους (είτε είναι παντρεμένοι είτε ανύπαντροι) πιθανόν λόγω απιστίας ή λόγω διαφορετικών χαρακτήρων , όταν συνοδεύεται με άσχημα χαρτιά 2) την εξωσυζυγική σχέση , όταν συνοδεύεται με χαρτιά άλλων προσώπων ή απλά 3) το ερωτικό κρεβάτι

ANAX

Ο όρος ΑΝΑΞ δηλώνει την εξουσία, την επιτυχία, τη δόξα και τη δύναμη που θα αποκτήσει ο ενδιαφερόμενος. Θα φτάσει σε ανώτατα κλιμάκια στον επαγγελματικό του τομέα.

«Ο θρόνος του Αγαμέμνονα κατά τον Δεκαετή πόλεμο» σημαίνει στασιμότητα ή ακόμα και πιθανή αποτυχία στον ενδιαφερόμενο .
Για να αποφύγει τη δυσμενή πρόβλεψη ο άνθρωπος θα πρέπει να είναι συνετός και να αφουγκράζεται τα θεία μηνύματα. Θα πρέπει να διακατέχεται από τις αξίες της μετριοφροσύνης και του σεβασμού προς τους συνεργάτες του. Η φιλοδοξία μόνο δεν είναι αρκετή.

Η κάρτα της Πυθίας- Πύλης ΘΕΑΤΡΟ με την Παράσταση «Το Θέατρο στην Αρχαία Ελλάδα » υποδηλώνει : τη καλλιτεχνική επιτυχία, το στερέωμα, τη φήμη, ή ακόμα μια σπουδαία συνάντηση ή και την έξοδο για διασκέδαση.

Η κάρτα της Πυθίαςμε την παράσταση «Προσωπείο» υποδηλώνει το γεγονός ότι τρέφουμε ψεύτικες ελπίδες για κάτι ή ίσως και μια συνάντηση που θα αναβληθεί και δεν θα γίνει ή δειχνει την υποκρισία κάποιου.

Ανακατέψτε / Shuffle
Ανοιξτε τα χαρτια/ Turn over

Επιλέξτε την ώρα και μέρα που επιθυμείτε και κλείστε ραντεβού μαζί μας για να σας ερμηνεύσουμε την Πυθία πύλη