Ξανθιά Νέα Γυναίκα

Συγκεντρωθείτε στην ερώτηση που κάνατε, αρχίστε να ανακατεύετε την τράπουλα και όταν είστε έτοιμοι σταματήστε και πατήστε το ανοιγμα όλων των φύλλων και διαβάστε όλες τις ερμηνείες μαζί. ή πίέζοντας πάνω σε κάθε ένα φύλλο διαβάζετε την ερμηνεία του ξεχωριστά από τα άλλα .

28BLONDE YOUNG WOMAN

Ένα μικρό Κορίτσι. Τα παιδιά μπορεί επίσης να δηλώνουν πως κάτι νέο και ευχάριστο έρχεται στη ζωή μας. Σε μια ερώτηση το κορίτσι μπορεί να δηλώνει ένα ευχάριστο θετικό αποτέλεσμα.

Ένα μικρό Κορίτσι. Τα παιδιά μπορεί επίσης να δηλώνουν πως κάτι νέο και ευχάριστο έρχεται στη ζωή μας. Σε μια ερώτηση το κορίτσι μπορεί να δηλώνει ένα ευχάριστο θετικό αποτέλεσμα.

Η κάρτα της Πυθίας –Πύλης ΞΕΝΟΣ με την Παράσταση «Ναυσικά και Οδυσσέας» προμηνύει μια συνάντηση που θα φέρει ως αποτέλεσμα νέα γνωριμία.

Η κάρτα της Πυθίας –Πύλης ΞΕΝΟΣ με την παράσταση «Η φιλοξενία του Τηλέμαχου από το Μενέλαο» υποδηλώνει μια επίσκεψη από κάποιον γνωστό μας, μια συνάντηση μεταξύ φίλων.

Η κάρτα της Πυθίας –Πύλης ΜΗΧΑΝΗ με την Παράσταση «Τάλως» υποδηλώνει τα απροσπέλαστα εμπόδια που θα συναντήσουμε κατά την έκβαση μιας υπόθεσης. Το νόημα ανατρέπεται μόνο σε περίπτωση που η κάρτα συνδυαστεί με μια θεότητα. Τότε η Παράσταση «Τάλως», υποδηλώνει τη προστασία από αδικία ή εχθρούς, μιας και ο Τάλως θεωρείται πλέον ότι μας υπηρετεί.

Η κάρτα της Πυθίας –Πύλης ΜΗΧΑΝΗ με την παράσταση «Ο Τάλως και η Μήδεια» υποδηλώνει εμπόδια που θα συναντήσουμε αλλά θα είναι προσπελάσιμα είτε γιατί θα έχουμε τη βοήθεια ενός τρίτου προσώπου, είτε εξαιτίας της εξυπνάδας και της θέλησής μας. Σε κάθε περίπτωση τελικά θα βγούμε νικητές αφού το ανθρώπινο μυαλό αποδεικνύεται στην περίπτωση αυτή ισχυρότερο από οποιοδήποτε τεχνητό ή φυσικό εμπόδιο.

Ένας Καστανός Άνδρας

Ένας Καστανός Άνδρας

Η κάρτα της Πυθίας- Πύλης ΖΕΥΓΟΣ με την Παράσταση «Φιλήμων και Βαυκις», υποδηλώνει ένα αγαπημένο ταιριαστό ζευγάρι.

Η κάρτα της Πυθίας- Πύλης με την παράσταση «Ορφέας και Ευρυδίκη» υποδηλώνει ένα χωρισμό ο οποίος θα υλοποιηθεί είτε εκούσια είτε ακούσια και θα κρατήσει για πάντα. Ακόμα και αν γίνουν προσπάθειες επανένωσης ο χωρισμός είναι προδιαγεγραμμένος και στις περισσότερες περιπτώσεις αναπόφευκτος

Ανακατέψτε / Shuffle
Ανοιξτε τα χαρτια/ Turn over

Επιλέξτε την ώρα και μέρα που επιθυμείτε και κλείστε ραντεβού μαζί μας για να σας ερμηνεύσουμε την Πυθία πύλη