Ξανθός Άνδρας

Συγκεντρωθείτε στην ερώτηση που κάνατε, αρχίστε να ανακατεύετε την τράπουλα και όταν είστε έτοιμοι σταματήστε και πατήστε το ανοιγμα όλων των φύλλων και διαβάστε όλες τις ερμηνείες μαζί. ή πίέζοντας πάνω σε κάθε ένα φύλλο διαβάζετε την ερμηνεία του ξεχωριστά από τα άλλα .

25 BLONDMAN
26 BLONDE WOMAN

Μια ξανθιά Γυναίκα

Μια ξανθιά Γυναίκα

15 OFIS

Η κάρτα της Πυθίας –Πύλης ΟΦΙΣ με την παράσταση «Ο Ηρακλής νικά τη Λερναία Ύδρα» προμηνύει την ήττα του εχθρού, εμείς τελικά θα υπερνικήσουμε οποιαδήποτε εμπόδια μας βάλει ο εχθρός μας και θα βγούμε νικητές.

Η κάρτα της Πυθίας –Πύλης ΟΦΙΣ με την Παράσταση «Λερναία Ύδρα» προειδοποιεί για έναν εχθρό, έναν ύπουλο εχθρό ο οποίος μπορεί να μη μας γίνει άμεσα αντιληπτός, καθώς έχει πολλά κεφάλια δηλαδή μπορεί να μας παρουσιαστεί με διαφορετικό πρόσωπο. Μας βάζει εμπόδια σε κάποιο συγκεκριμένο θέμα που θα καθυστερήσουν την περάτωσή του.

12 MHXANH

Η κάρτα της Πυθίας –Πύλης ΜΗΧΑΝΗ με την Παράσταση «Τάλως» υποδηλώνει τα απροσπέλαστα εμπόδια που θα συναντήσουμε κατά την έκβαση μιας υπόθεσης. Το νόημα ανατρέπεται μόνο σε περίπτωση που η κάρτα συνδυαστεί με μια θεότητα. Τότε η Παράσταση «Τάλως», υποδηλώνει τη προστασία από αδικία ή εχθρούς, μιας και ο Τάλως θεωρείται πλέον ότι μας υπηρετεί.

Η κάρτα της Πυθίας –Πύλης ΜΗΧΑΝΗ με την παράσταση «Ο Τάλως και η Μήδεια» υποδηλώνει εμπόδια που θα συναντήσουμε αλλά θα είναι προσπελάσιμα είτε γιατί θα έχουμε τη βοήθεια ενός τρίτου προσώπου, είτε εξαιτίας της εξυπνάδας και της θέλησής μας. Σε κάθε περίπτωση τελικά θα βγούμε νικητές αφού το ανθρώπινο μυαλό αποδεικνύεται στην περίπτωση αυτή ισχυρότερο από οποιοδήποτε τεχνητό ή φυσικό εμπόδιο.

ΒΟΥΛΗ

Ο όρος ΒΟΥΛΗ δηλώνεΙ την ΑΠΟΦΑΣΗ. Έτσι η κάρτα με τον τίτλο ΒΟΥΛΗ και τον υπότιτλο «Η Εκκλησία του Δήμου» ερμηνεύεται ως δικαστική ή νομοθετική επιτυχία η οποία διαπνέεται από το πνεύμα της δικαιοσύνης που μόνο σε αληθινά δημοκρατικά πολιτεύματα μπορεί να εξασφαλιστεί.

Εδώ η ΒΟΥΛΗ με τον υπότιτλο «Η Δίκη του Σωκράτη» ερμηνεύεται ως δικαστική ή νομοθετική αποτυχία η οποία μπορεί να προέρθει και από δόλο ή νοθεία.

38 Tawny woman

Μια Καστανή Γυναίκα

Μια Καστανή Γυναίκα

Ανακατέψτε / Shuffle
Ανοιξτε τα χαρτια/ Turn over

Επιλέξτε την ώρα και μέρα που επιθυμείτε και κλείστε ραντεβού μαζί μας για να σας ερμηνεύσουμε την Πυθία πύλη