ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΘΕΟΣ ΗΦΑΙΣΤΟΣ

47 HFAISTOS

Ερμηνεία στην Τράπουλα  :     Η κάρτα του  ΗΦΑΙΣΤΟΥ   συμβολίζει  τη γνώση,   τη τέχνη και τη μεταλλουργία.

Ο Ήφαιστος ήταν ο θεϊκός σιδηρουργός. Κατασκεύαζε όπλα,  παλάτια,  κοσμήματα,  όλα περίτεχνα και σπουδαία. Η σχέση του με τον Δία ήταν σχέση υποταγής. Ο Ήφαιστος έκανε το θέλημα του πατέρα του πάντα.

Σε περίπτωση που συνδυαστεί με κάποια  από τις 16 κάρτες των πρωταγωνιστών – προσώπων,  δηλώνει το χαρακτήρα του ατόμου  δηλαδή τον  βασανισμένο αλλά θαρραλέο άνθρωπο,  με επίπεδο γνώσεων υψηλότερο από το συνηθισμένο. Συμβολίζει το δημιουργικό άτομο. Ας μη ξεχνάμε πως ο Ήφαιστος είναι ο μοναδικός θεός που έχει μία χιλίων βασάνων ερωτική επαφή με την Αθηνά. Η σοφή θεά της τέχνης είναι πανέμορφη,  υγιής και δυνατή.

Επαγγελματικά αναφέρεται σε έναν άριστο τεχνίτη με υψηλές τεχνολογικές γνώσεις.

Όταν η κάρτα του Ήφαιστου  συνδυαστεί μαζί με αυτή του Ερμή τότε προβλέπεται δουλεία για έναν άνεργο ή νέα δουλειά για κάποιον επιχειρηματία.

Επίσης σ’ αυτή τη περίπτωση μπορεί να δηλώνει απλά το ζώδιό του (Υδροχόο).

Η ίδια κάρτα με το νούμερο 11  δύναται να δηλώνει το χρόνο πραγματοποίησης ενός γεγονότος,  συνήθως στην επαγγελματική  ζωή  ή  το τυχερό αριθμό κάποιου.

Τα χαραλτηριστικά αυτού του Ζωδίου είναι:

Δυνατά Σημεία

Διαθέτει προσωπικότητα που γοητεύει . Είανι ευγενικός και ανθεκτικός, Συγκέντρωνεται εύκολα και διαθέτει ισχυρή θέληση. Έχει καλλιτεχνική φύση , είναι στοχαστικός, διαισθητικός, διαθέτει επιπλέον αισθητηριακή αντίληψη. Στο ρομαντισμό, οι Υδροχόοι είναι γενναιόδωροι και πιστοί.Οι Υδροχόοι θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να κάνουν μια σχέση να λειτουργήσει.

Αδυναμίες

Βαριέται εύκολα, περήφανος, απρόσωπος, ντροπαλός, δεν μπορεί να δείξει συναίσθημα. Θα είναι πάντα πρόθυμος να συμβιβαστεί. Δεν ξεχνά εύκολα και γίνεται εύκολα εκδικητικός.

Επιλέξτε την ώρα και μέρα που επιθυμείτε και κλείστε ραντεβού μαζί μας για να σας ερμηνεύσουμε την Πυθία πύλη.