ΤΟΞΟΤΗΣ

ΘΕΟΣ ΖΕΥΣ ή ΔΙΑΣ

50 ZEYS

Ερμηνεία στην Τράπουλα  :     Η κάρτα ΖΕΥΣ   συμβολίζει  την παντοδυναμία  και την απόλυτη εξουσία. Επίσης συμβολίζει τη νίκη σε δικαστικές υποθέσεις.

Ο Δίας ή Ζευς σύμφωνα με την αρχαία ελληνική θεογονία είναι ο “Πατέρας των θεών και των ανθρώπων” που κυβερνά τους Θεούς του Ολύμπου. Αυτός είναι ο θεός του ουρανού και του κεραυνού. Είναι γνωστός για τις ερωτικές περιπέτειες του. Ο Δίας υπήρξε ανέκαθεν μετεωρολογικός θεός,  ελεγκτής της αστραπής,  του κεραυνού και της βροχής.

Σε περίπτωση που συνδυαστεί με κάποια  από τις 16 κάρτες των πρωταγωνιστών – προσώπων,  δηλώνει το χαρακτήρα του ατόμου  δηλαδή το δυνατό,  τον άνθρωπο  που αγαπά την εξουσία που θέτει νόμους και κανόνες,  τον καλό ηγέτη αλλά και νευρικό άνθρωπο. Επίσης δηλώνει τον άπιστο σύζυγο και τον ερωτιάρη. Επαγγελματικά αναφέρεται σε έναν άνθρωπο με αξίωμα  και μεγάλη θέση.

 Επίσης σ’ αυτή τη περίπτωση μπορεί να δηλώνει απλά το ζώδιό του (Τοξότης).

Η ίδια κάρτα με το νούμερο 5  δύναται να δηλώνει το χρόνο πραγματοποίησης ενός γεγονότος,  συνήθως στην επαγγελματική ζωή  ή  το τυχερό αριθμό κάποιου.

Τα χαρακτηριστικά αυτού του Ζωδίου είναι

Δυνατά σημεία

Ζεστός, συμπαθητικός, γοητευτικός, ειλικρινής. Διακρίνεται από ακεραιότητα και χιούμορ. Είναι αισιόδοξος, ευφάνταστος, έξυπνος εύγλωττος, φιλόδοξος και κοινωνικός.

Αδυναμίες

Παρορμητικός, ώριμος, ανήσυχος, ειλικρινής, γρήγορα αλλάζει διάθεση, ανυπόμονος. Στο ρομαντισμό, οι Τοξότες είναι ανεξάρτητοι, αλλά προσφέρουν πίστη, στοργή και γενναιοδωρία. Οι Τοξότες θα προσφέρουν πάντα συμβιβασμούς, αλλά τείνουν να δυσπιστούν

Επιλέξτε την ώρα και μέρα που επιθυμείτε και κλείστε ραντεβού μαζί μας για να σας ερμηνεύσουμε την Πυθία πύλη